Pec na pizzu Recenze DOMO DO9177PZ

Recenze DOMO DO9177PZ

Pokud nemáte času nazbyt, a přesto si chcete dopřát lahodný a teplý pokrm, je multifunkční pizza pec to pravé pro vás. Je totiž ideální pro přípravu čerstvé nebo mražené pizzy, omelety, palačinky, quiche, tortilly, typické americké cookies atd. Pokud necháte otevřené víko, spodní deska poslouží jako pánev. Upeče pizzu za pouhých 12 minut.

Bendicot5. července 2025

Plní to, co jsem od ní očekával a zejména je nutno přihlédnouti k úspoře elektrické energie. Za sebe mohu doporučit.

Registrovaný uživatel4. srpna 2024

Super ,rychlé pečení. Spodek upečen krásně a vršek nevysušen. Jen vršek světlý ale upečen. Recepty jsou velice chutné a souhlasí i vaha v receptech

Výborný pomocník v kuchyni

Registrovaný uživatel18. července 2024

Je to superrrrrr používám 3x za týden.... Jen tak dál...

hrsced19. června 2024

Zatim jsme zkouseli pizzu a byla vyborna.

Kratka el. snura

veselkovavendy18. června 2024

Rychlost jakou bylo jídlo hotové a výhoda malého množství tuku při přípravě pokrmů.

safr.alfa22. května 2024

Podle popisu splňoval moje představy. Jednoduchá obsluha a celkem značný sortiment pokrmů. Používáme ho několikrát za týden.

Dost tepelně zatěžuje přívodní kabel na výstupu z pánve. Zatím je to OK.

karel.rouha16. května 2024

odpovídá popisu. Za tu cenu, pracant a spolehlivý.

peter.banic28. ledna 2024

Výborný přístroj. Měli jsme už před pár lety jeden, ale já ho zničila!!! Tak jsme koupili nový. Výborné!

Registrovaný uživatel18. března 2023

Rychlost přípravy jídel

Registrovaný uživatel9. září 2022

Je super na využití ke každodenní pouziti v kuchyni Mám již 3 roky

Registrovaný uživatel7. září 2022

Dobře přenosný.

Nemá vypínač.

Registrovaný uživatel24. srpna 2022

Výborný spotřebič se všestranným využitím, vynikající palačinky, vaječné amolety "co dům dal", úžasně křupavé bramboráky, skvělé lívance, bublaniny, tortilly apod. Prakticky ho neuklízíme. Máme druhý v pořadí a koupili jsme ho i do domácností obou našich dětí, které si ho také chválí.

Hůř se čistí - plotny nejsou sundavací, aby šly umýt v dřezu tak, jako to je u kontaktního grilu, který máme. Nemá regulaci teploty - pouze odpojení od el. sítě. Největším nedostatkem je, že pant, který umožňuje otvírání ploten je složen ze dvou částí, takže uprostřed je mezera, do níž proniká pára, která nám před koncem záruky zkratovala celý spotřebič. Ale neřešili jme to reklamací, neboť bychom museli čekat na její vyřízení a na to tento spotřebič používáme příliš často a tudíž by nám v kuchyni chyběl. Proto jsme zvolili novou objednávku.

S odnímatelnými plotnami, regulací teploty a technickým vyřešením problému s pronikáním páry do rozvodu el. prostřednictvím mezery v pantu by to byl naprosto ideální pomocník do kuchyně pro všechny věkové kategorie - od studentů, přes rodiny s dětmi, single domácnosti, až po seniory. Je všestranně využitelný a rychlý. I přes výše uvedené nedostatky nám dělá radost téměř denně. Pokud byste na trh uvedli přístroj, který by měl vylepšení, o nichž jsem se zmínila, dejte mi, jako své zákaznici vědět, ráda si za něj připlatím, neboť je logické, že by byl dražší, než stávající, který je nyní ve vaší nabídce.

Registrovaný uživatel13. května 2022

Produkt mi byl doporučen. Peče zhora i zdola. Multifunkční využití.

Určitě doporučuji.

Registrovaný uživatel9. listopadu 2021

skladný, výborná rychlá pizza i koláč používám často a koupila jsem i švagrové, také je spokojená jsou z ní výborné i řízky ve cmundě (jen je třeba položit pec na podložku nebo na pečící papír- prská omastek

Registrovaný uživatel9. října 2021

Šikovna věcička,udělá se v ní cokoliv.

Registrovaný uživatel29. září 2021

Rychly pomocnik. Nikdy jsem neudelala lepsi kolac. Vynikajici a stavnate bylo i zapecene maso.

Registrovaný uživatel17. září 2021

Příznivá cena, jednoduchá obsluha, spolehlivý výrobek, chutné pokrmy

V rodině již slouží dvě

Registrovaný uživatel14. září 2021

Super hračka, skvělá pizza, jenom škoda, že nemá vypínač. Mam to k zástrčce komplikovaný, což mi trochu znepříjemňuje jinak bezva pánvičku na super pizzu...

Nemá vypínač, musí se vypnout odpojením kabelu od sítě.

Ale jinak, pro moje potřeby, je to super, akorát přístroj.

Registrovaný uživatel14. června 2021

Rychly, dobry, kvalitni

Spokojene

Registrovaný uživatel9. února 2021

Splňuje ve všem to co jsem od něj očekával