Lednice Recenze DOMO DO91707R

Recenze DOMO DO91707R

Volně stojící retro chladnička DOMO DO91707R ve vínové barvě s funkcí samoodmrazování spadá do energetické třídy D. Do kombinované ledničky o celkové kapacitě 191 l lze dávat chlazené i mražené potraviny, proto se jedná o populární volbu do běžné domácnosti. Základní vlastnosti - Lednička s mrazákem dole odděleným separátními dvířky - Výška 145 cm - Objem lednice 147 l + objem mrazáku 44 l -…

preku3. listopadu 2025

Jediný klad oddělený mrazák!!!

Nevyužité místo-chybí minimálně jedna police,celkově vnitřní díly lednice i mrazáku nic moc.

Po druhé bych nekoupil a ani nedoporučil známým koupi.

eva.belohoubek21. února 2025

Lednice je krásná, do provozu půjde azv březnu,.

eva.mrkosova28. ledna 2025

Krásný dizajn,plná funkce dle volby

petrojovadana30. ledna 2024

Tichá,může být do místnosti i zadní částí která je krytá,pro 2osoby až až jak lednice,tak mrazák.Nádherný design,jen madla mohly být vyřešeny jinak,ale už jsem si na ně zvykla.

Spokojenost velká,a pokud je pravda i její roční spotřeba,tak to bude bomba :-)

Registrovaný uživatel6. října 2023

odpovidal mým požadavkum lednice je tichá,velice dobře chladí i mrazí lednici mám na chatě,tudíž využívám co druhý den,pokud zustanu i každý den.

zatím jsem žádné nenašla

s lednicí jsem velmi spokojená,při spánku neruší,i vzhledově je perfrktní. splnila mé očekávání.

Registrovaný uživatel20. září 2023

Tichá,třída D,kvalitní vše !

Registrovaný uživatel12. září 2023

Nádherná retro lednice v bordó barvě, na sluníčku je růžová, mrazák dole