fritéza Recenze DOMO DO534FR

Recenze DOMO DO534FR

Kompaktní mini trouba a horkovzdušná fritéza DOMO DO534FR v jednom s funkcí sušičky potravin. Na přehledném ovládacím panelu si během okamžiku zvolíte jeden z 8 přednastavených programů. U všech programů si také jednoduše na dotykovém panelu můžete upravit teplotu i čas pečení, nebo sušení. Pro efektivní fritování horkým vzduchem a přípravu perfektních hranolek bez přidaného tuku naleznete v…

vaisochrova11. prosince 2025

Přinese mi ji Ježíšek už se těším spokojenost s vzhledem i tvarem a velokosti už se moc těším

Registrovaný uživatel5. ledna 2023

jsem velmi spokojená, je dostatečně velká, jídlo je brzo hotové

zatím jsem žádné nezjistila

doporučuji všem, já jsem spokojená

Registrovaný uživatel14. prosince 2022

Nově dodaný produkt zatím nemohu hodnotit. Počítáme s ním jako s dárkem. Máme od Vás více přístrojů a jsem s nimi velmi spokojeni . To byl také důvod proč jsem ho zvolili jako dárek.

Vaše výrobky fungují velmi dobře. Jsme s nimi spokojeni.

Registrovaný uživatel29. července 2021

Funguje jak má bez problémů

Registrovaný uživatel12. června 2021

Hranolky jsou skvělé. Zatím jsem nic jiného nezkusila

perfektní stroj

Registrovaný uživatel7. června 2021

Zatím mám fritézu krátce,ale jsem spokojená. Hranolky i americké brambory jsou bezva, dělala jsem v ní i karbanátky, opékala buřty.... Mám ještě dost nápadů jak ji využít. Velmi dobře se ovládá, displej je intuitivní, úplně bez problému.

Připomínku bych měla ale k fritovacímu koši. Je to bezva věc že nemusím nic protřepávat,ale ta manipulace s ním je pro mě zatím ještě boj. To nasazování a vyndávání by možná stálo za to trochu zlepšit, ale když budu hodně cvičit,tak určitě získám cvik.

Fritéza