Recenze DOMO DO521S

DOMO DO521S S je kuchyňský kráječ s přesným tyčovým vedením a silným motorem. Lehce ozubený, vyměnitelný nůž je vyroben z ušlechtilé oceli. Pracovní deska je nakloněná. Kráječ je vhodný na chleba, maso i sýr.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Kráječ DOMO DO521S zvládá přesné krájení různých potravin, ale vyžaduje zvyk a trpělivost při manipulaci. Za svou cenu nabízí odpovídající výkon, i když má konstrukční nedostatky a hlučnější chod. Pro občasné použití je vhodný, ale pro náročnější uživatele může být omezený.

• Přesné krájení
  • Dobře krájí chleba, sýr i uzeniny
  • Potřebuje se s ním naučit zacházet, ale pak funguje
  • Za danou cenu odpovídající výkon
  • Hlučnější provoz
  • Má vůli v konstrukci
  • Nevyřešený odběr nakrájeného materiálu
  • Čištění po použití

r.cejpek2. března 2026

motor kňučí za chvíli bude na reklamaci

trpisovskypepa17. listopadu 2025

Jenom chvála. Mám už druhý.

standa.nemec5829. září 2024

Potřeboval jsem nakrájet na tenko uzené maso.Líbil se mi.Používám ho přílezitnostně.

Je trošku hlučnější.

S výrobkem jsem spokojený.

Registrovaný uživatel19. února 2023

přesné krájení

Registrovaný uživatel14. června 2022

Ne úplně dobře vyřešený odběr nakrájeného materiálu, hodil by se nějaký tácek, který by šel podložit.

Registrovaný uživatel14. ledna 2022

je potřeba se s tím naučit zacházet, nejdřív jsem to chtěl vrátit, ale pak jsem to přestal svádět na stroj, ale zaměřil jsem se na sebe a šlo to. Domácí šunka nádherně slaboučká, vysočina je tenčí než z obchodu, pečivo to je samozřejmost a sýr je taky úplně v poho, jenom to čištění po něm.Takže za ty peníze nejde nic lepšího vybrat, ty dokonalé stojí desítky tisíc

má to spoustu vůle, rozvyklané, ale dá se s tím naučit

kvalita odpovídá ceně, asi tak nějak

Registrovaný uživatel14. února 2021

dobře krájí chleba