fritéza Recenze Domo DO464FR

Recenze Domo DO464FR

Fritovací hrnec DOMO DO464FR je olejová fritéza, která nabízí objem nádoby 3 litry. Tento produkt je vyroben z nerezového materiálu, což zajišťuje jeho dlouhou životnost a odolnost. Hrnec má rozměry 38,5 cm na šířku, 27 cm na hloubku a 21,9 cm na výšku, což ho činí kompaktním a snadno skladovatelným. Hmotnost fritézy je 2,76 kg, což umožňuje snadnou manipulaci s ním.

lada16. září 2025

Kvalitní a jednoduchá fritéza, bez zbytečných technických vymožeností, snadná údržba, odpovídající kapacita koše, vzhledem k její ceně ji vždy po několika letech měním za novou, i když je stále funkční. Kupuji stále stejnou značku a ani jedna se mi neporouchala.

seba.m14. září 2025

Jednoduché ovládání, malá dobře skladovatelná nádoba, dobrá údržba

ithil5. dubna 2024

Jednoduchý friťák pro malou domácnost která ráda koupe hranolky v oleji a nepotrpí si na dnešní hit horkovzdušných fritéz. Tohle se prostě strčí do zásuvky a jede se. Je hodně podobný friťáku co jsem měla před ním (nevím zda to byla ta samá značka, ale pravděpodobně ano) a ten vydržel déle jak patnáct let častého používání. Miluju tu rozebiratelnost a možnost hodit části do myčky.

Po nějaké době se setřou číslice teploty, takže člověk musí nastavovat odhadem. Madla na nošení friťáku nejsou úplně ok, mohla by být širší. Víko nesedí pevně a je schopné při přenášení a mírném náklonu sjet. Skleněné okénko se zamlží a je k ničemu. Pokud je olej nalitý po rysku max, tak spodek zdviženého koše na smažení je jemně ponořený což je na nic když chci nechat hranolky okapat. Oproti rozměrům udaným na webu je košík jinak velký. Měřila jsem to několikrát aby byl stejně velký jako můj předchozí košík. Ten tam bohužel nepasuje právě kvůli hloubce a tomu že pak i když je zdvižený stojí jídlo v oleji a smaží se. Držátko je trochu pofidérní plastem i kovem, košík samotný je ok. Kabel se mi fakt nevejde do zadního výkroje kam by se vejít měl, takže konec prostě volně visí ven. Ohřevná spirála je malinko nakřivo u dna. Je to detail, ale štve mě že není vodorovná, ale na jedné straně o pár milimetrů výš.

Ačkoliv jsem napsala hodně záporů, ten friťák miluju. Respektive tento typ friťáku. Ten předchozí sloužil přes patnáct let, tak snad i tento vydrží a bude stejně dobrý. Kdyby to šlo, pořídím si gastro friťák protože jednoduchostí je geniální. Ale jsme doma dva a gastro frťáky jsou obří pro naší potřebu. Toto je taková obdoba pro domácnosti. Je jednoduchý, rozebiratelný a v podstatě blbuvzdorný. Dáš do zásuvky, svítí světýlko, je zelený, hodíš jídlo, vyndáš jídlo, jíš.

Registrovaný uživatel28. srpna 2022

Vše se dá snadno rozebrat a umýt,prostorná nádoba,po měsíci užívání,zatím spokojenost.

Registrovaný uživatel20. března 2022

Je to přesně ten výrobek, který jsem sháněl

Registrovaný uživatel14. února 2022

Cena vs výkon, rychle se zahřeje, frituje rovnoměrně a rychle.

Poklop je nestabilní, snadno sklouzne a horký olej je přístupný třeba dětem (dost nebezpečné, pojistka je žádoucí!), obtížně se nesazuje topná spirála do drážek na nádobě, dost nešťastné řešení. Chybí síto na zachycování drobných nečistot. Za podmínek zvýšené obezřetnosti při používání v kuchyni ok, frituje dobře, ale do běžné domácnosti s dětmi bych jej nedoporučila.

Registrovaný uživatel4. ledna 2022

Možnost mytí celé nádoby, jednoduchost obsluhy

Asi nefunguje světelný signál teploty. Ještě se mi nerozsvitila

Jsem spokojená s jednoduchostí přístroje

Registrovaný uživatel26. července 2021

Na doporučení příbuzných. Je skladný. + - 5x do měsíce.

Registrovaný uživatel25. dubna 2021

frituje dobře je rozložitelný a dá se dobře umýt záruka 10 let

jediný co mi tam chybí je dole ve fritéze síto na které pokládáte fritovací koš při fritování aby zachycoval zbytky po fritování na dně koše a nedávalo se to třeba znova do jídla když tam víříte s olejem.

funguje dobře a rychle frituje. Dají se sehnat i náhradní díly kdyby něco odešlo. Za mě super kdyby se rozbil šla bych do něj znova. Doporučuji

Registrovaný uživatel20. února 2020

Frituje