Jednoduchá obsluha
Tichý chod
Praktické madlo u nádobky na vodu
Od začátku používání se v místnosti netvoří plíseň a nerosí se okna.
Jsem velice spokojen

Odvlhčovač DOMO DO343DH je podle recenzí účinný a tichý, vhodný pro odvlhčování menších i větších prostor. Uživatelé oceňují jeho jednoduchou obsluhu a praktické prvky, ale zmiňují i drobné nedostatky jako malou nádržku na kondenzát a horší viditelnost hladiny vody.
Jednoduchá obsluha
Tichý chod
Praktické madlo u nádobky na vodu
Od začátku používání se v místnosti netvoří plíseň a nerosí se okna.
Jsem velice spokojen
Tichý, zvládne za pár hodin odvlhčit sklepní prostory, spokojenost...
dobrý odvlhčovač
Splnil naše očekávání
Velmi tichý chod, výkonný, výhoda koleček. Denně v provozu.
Malá nádržka na vodu.
Výška hladiny vody není dobře vidět.
Být bez odvlhčovačů si už nedokážu představit, v domečku je sucho, příjemně a bez plísní.
Dobry den ,velká spokojenost. Hlučnost není nepříjemná. Doporučuji
velmi tichý provoz, dobrá účinnost
možná mohla být větší nádobka na kondenzát
měl jsem 2 ks staršího typu od firmy DOMO:
1. byl v provozu téměř každý den nejméně 8 hodin a po osmi letech se zadřel kompresor,
2. byl v provozu vždy od podzimu do jara nepřetržitě a po osmi letech odešel termostat tepelné ochrany kompresoru
Testujeme funguje to dobře
Za mně dobré
Perfektní a rychlé jednání prodejce. Z výroby vadný výrobek na vlastní náklady prodejce odvezl, zařídil odvoz a výměnu.
ocenuji zejmena program na suseni pradla, velmi rychle proudem vzduchu pradlo ususi
Nutno prikryvat vyfukovy otvor kvuli vniknuti prachu, kdyz se odvlhcovac nepouziva, u jineho typu odvlhcovace, napr. Aquaria Splending tato nutnost odpada. Spat se neda ani u nejnizsich otacek, u druheho zminovaneho odvlhcovace, ktery je tissi, se da i spat a mit ho blizko postele.
Doporucuji ostatnim zakaznikum, pokud vyuziji funkci suseni pradla.
Spokojenost, splnil naše očekávání.
Výborně odvlhcuje, super možnosti nastavení, i tichy chod, dobře se čistí vzduchový filtr od prachu
velice spokojená
trochu méně hlučný
celkově jsem spokojená
Potřeboval jsem něco na odvlhčení pokoje a opravdu funguje
Tichý
Používám 1 týdně a stačí to