Vyhovuje že se dá vytírat a luxovat zároven a netahám za sebou šnúry.

Vysavač DOMO DO228SV je chválený za kombinaci vysávání a stírání, kvalitní zpracování a lehkou manipulaci. Vhodný je pro rychlé povysávání a běžné použití, ale pro větší plochy nebo náročnější úklid může být výkon nedostatečný. Uživatelé oceňují jeho design a bezšňůrový provoz.
Vyhovuje že se dá vytírat a luxovat zároven a netahám za sebou šnúry.
kvalita za prijateľnú cenu
trošku ťažší, než som očakávala
spokojnosť
3 v 1 - funkční
Mám krátce ale zatím naprostá spokojenost.
S vysavačem jsem spokojená. Dobrý pomocník pro rychlé vysávání, pokud máte v bytě pejska.
Skladný, bezšnůrový, na rychlé povysávání např. kuchyně ideální
Výkon se nedá srovnat s "normálním" vysavačem. Na co nedošáhnou štětinky z turbo kartáče, to nevysaje. Tzn. že když je něco zčásti pod nábytkem, tak už to nevysaje, ač normální vysavač by to tahem ještě vysál. Taky za mě je o ničem vytírání, na plovoučky je to moc mokré, a pokud nemáte dokonale povysáváno, tak jen honíte prach a drobky sem a tam. Takže nesplnil můj hlavní cíl, a to, že ušetřím čas, protože budu zároveň vysávat a vytírat.
líbilo se mi, že je kombinovaný a má cyklonové vysávání
zatím jsem nepoužila mopovací nástavec, ale jinak spokojenost, je lehký do ruky
je lehký, výkonný, používám ho denně
Dobře saje vydrž. Krásný vzhled.
cena, výkon , vysává a zároveň stírá
Perfektní
Levný
Pohodlný
Na jedno nabití v pohodě vysajete 3 pokojový byt
Dobře stírá na mokro
Výborné zpracování
Krásný design
Koupil jsem ho přítelkyni a naprostá spokojenost. Opravdu to vysává.
Než jsem ho koupil tak jsem měl trochu pochybnosti ale velký vysavač už je ve skříni a už vysáváme jenom s Domo.