Jednoduché návleky pro člověka menší postavy. Do těžkého terénu vhodné nejsou, na louku ale postačí.

Kvalitní materiál, rychle dodání,
Nejsou tak dlouhé (či vysoké), jako ostatní běžně prodávané návleky. Tato délka je naprosto dostačující.
Dlouhé přesky pod botu. Ale to se dá samozřejmě ustříhnout.
Kvalitní dobře vypadající návleky.
Nepromoknou, na botách i kalhotách dobře drží. Svůj účel plní.
Koupeno do práce (dřevovýroba) a fungují podle představ, už žádné třísky v ponožkách a botech.
Chválím, s výrobkem jsem moc spokojená a snad ho příští rok užiji více až bude možnost častěji na hory. Zdravím Pavla
Lehce se čistí, dobrý materiál,jsem spokojená.
super účel splnily u mě za 1-
nedostatek není suchý zip tzn po každé sundat boty, jinač nevím
Nižší, tak jak jsem potřebovala, materiál šusťák, dobře drží i na botě bez šněrovadel (boty na běžky), žádné trčící zipy, sníh jsem zatím nenabrala, takže fungují.
Ač mají nahoře zdrhovadlo a vprostřed gumičku, stejně po lýtku sjíždějí dolů, což nevypadá moc dobře, ale i tak fungují dobře.
S produktem jsem spokojena.
Nepropouští vodu, lehce se udržuje.
Nepropouští ani pot zevnitř, takže je po skončení akce zevnitř celý mokrý.
Pokud by byl prodyšný i zevnitř ven, tak by byl vynikající.
Kvalita a jednoduše se natahuje. Ani se nemusí použít pásky a stačí zachytit za tkeničku.