Lokátor Recenze Dogtrace Dog GPS Mini 6185

Recenze Dogtrace Dog GPS Mini 6185

Lokátor Dogtrace DOG GPS mini přináší spolehlivé řešení pro sledování pohybu vašeho psa nebo kočky. Díky kompaktním rozměrům 56 × 37 × 24 mm a nízké hmotnosti pouhých 39 gramů je ideální pro všechna plemena, aniž by zvířeti překážel. Lokátor je navíc vodotěsný (IPX7), což znamená, že se nemusíte obávat o jeho funkčnost ani při dešti či při aktivitách u vody. Zařízení využívá GPS satelity a…

Petra.dem19. listopadu 2025

Uz sa vobec nebojim mat psa navolno v lese. Aj ked si ma sleduje a aj pri stretnuti so zverou zatial nikdy neusla, ale stale som mala taku obavu, ze co ak a uz tuto obavu nemam.

Svetlo po zapnuti blika,cakala som, ze bude aj svietit, ale to vobec nevadi.

Som spokojna so zariadenim a aj aplikaciou, urcite odporucam. Tiez ochota a poradenstvo predajcu je na jedkotku. Dakujem

sunny17. listopadu 2025

Funguje perfektne!

kominak.matus16. listopadu 2025

Dobre spracovanie Jednoduchá aplikácia

Funkcia plot je nepoužiteľná

seb18. října 2025

Mám ho len krátko a už funguje správne len jedna fukcia - záznam trasy

Výcvikové funkcie (vibrácie a zvuk) sú prakticky nepoužiteľné lebo pripojenie cez bluetooth funguje len na veľmi krátku vzdialenosť a veľmi ľahko sa odpája. Bez bluetoothu to má tak dlhú odozvu že tie výcvikové funkcie sú nanič. Svietenie v tme? To svetielko je tak slabé že ho prakticky nevidno. Akcelerometer ktorý meria aktivitu sa po pár týždňoch pokazil. Na čísle ktoré je uvedené ako kontakt na pána špecialistu mi dvíha vždy pani ktorá sa na špecialistu len odvoláva. Tvrdíte mi že to že ten akcelerometer zrazu prestal merať je v poriadku. Mám na rok zaplatenú aplikáciu (lebo bez toho je to nanič) takže ten váš servis by mal byť rozhodne viac proklientsky. Jediné čo funguje ako má je záznam trasy. Miesto toho aby firma priznala chybu a vyjadrila ľútosť a snažila sa mi zaistiť čo najrýchlejšiu výmenu zariadenia nech mi nebeží čas v zaplatenej aplikácií tak ma dokola presviedčajú že ten pokles nameraných hodnôt je v poriadku ako keby môj pes zo dňa na deň ochorel alebo čo. Zarazilo ma tiež že mi firma napísala že ak im pošlem zariadenie na reklamáciu ale oni usudia že zariadenie je ok tak mám platiť nejaký servisný poplatok o ktorého výške ma ani neinformovali. S tým som sa nikdy pri reklamácii nestretol.

michalmatejka25. září 2025

Malá kompaktní GPS s vyhovujícími parametry

V případě potřeby přepnout do živého zobrazení je nutné počkat dokud se nepohne obojek poté teprve dojde k online náhledu. To může trvat i minutu

Celkově jsem s produktem spokojen

Jiří Pavel16. září 2025

malý

výdrž

Lokátor je malý a funkční, ale baterie místo 30 dní vydrží jen sotva 3 dny. Za mě velké zklamání. Navíc je nutné zaplatit 1499 Kč/rok, aby aplikace fungovala.

jangela8. září 2025

funguje, sleduje, monitoruje

nevěděli jsme při nákupu, že budeme muset ještě dokoupit předplatné.

jarobrezz7. září 2025

Baterka

Odezva obojku je strašná. příkaz na funkci trvá i 10 minut. K ničemu.

kotrbcikova4. září 2025

malý, dobré funkcie, dosť presná lokalizácia, prehľadná appka

veľmi slabá výdrž batérie - zatiaľ max 3 dni

spusta.k3. září 2025

Ukáže celkový stav prejdenie kilometrov

výdrž batérie max 5 dní živé vysielanie nie vždy ide spustiť Treba zaplatiť ďalšie eurá aby to fungovalo

Predražené Neodporúčam zakupiť