Pohádka Recenze Dobrodružství pavouka Čendy - Pavel Čech (2014, pevná bez přebalu matná)

Autorská kniha brněnského ilustrátora a výtvarníka. Knížka vypráví o pavoučkovi Čendovi a dřevěné kukačce, kteří spolu žijí ve starém opuštěném domě, a o tom, co se stane, když do domu vnikne zloděj, a když ještě později začnou dům bourat.

Registrovaný uživatel4. února 2021

krásné ilustrace, milý příběh

Nevšimla jsem si, že je to kapesní vydání . V tomto formátu ztrácí ilustrace všechno svoje kouzlo.

Knížečku jsem vrátila a koupila KNIHU v nakladatelství Petrkov.

Registrovaný uživatel3. února 2021

- krásné ilustrace - hezký příběh - text je přizpůsoben "zvuku", resp. napodobuje, což může být pro děti zajímavé

Registrovaný uživatel8. ledna 2021

Krásné ilustrace, krásný příběh.

Registrovaný uživatel8. ledna 2021

- roztomilá knížka kolibří velikosti - pro děti se zálibou v pavoucích dobrá volba - relativně krátký a nekomplikovany příběh

- je to opravdu jedna jediná pohádka na dobrou noc, takže mi ta cena přišla relativně vysoká, - příběh úplně neuchvátil,

Knihu jsem objednávala pro svého malého syna, milovníka pavouků. Jejím kladem určitě je roztomilá knižní vazba, negativem je krátký příběh, který sfouknete jako jednu pohádku na dobrou noc.