V každém balení (3) celkem 11 semen. Klíčivost 100%. Merrygold F1,Crimson C F1, Consuelo F1
70% rostlin ve velikosti 20 - 30cm listy zakrňují, žloutnou. Objednal jsem poprvé a tak jsem zvědavý na výsledek 30% .
Něco je špatně !

Něco je špatně !
- odolná proti plísni
- úrodná, chuťově výborná
- používám jden rok
Prosím,prosím,společně jsem si objednal papriku (žlutá,velké plody,úrodná))
bohužel jsem zapomněl její jméno pro příští objrdnávku.Můžete mi jej prosím sdělit?
Děkuji Pavelka
výnos
odolnost k plísni
Zatím nemohu posoudit adekvátně - velmi krátká doba
na doporučení, spokojenost
nemohu nalézt
velká spokojenost, velmi milé jednání. děkuji
Semena pěkná, už jsou zasazená,tak uvidíme jaké budou rajčata
Klady se poznají až dojde ke sklizni až se ukáže jejich odolnost na plíseň bramborovou.
Nato,že cena je poměrně vysoká a v sáčku je 10 semen tak nebyly všechny kvalitní.Tři vyklíčily zakrnělé a deformované sazeničky t.zn.že 30 % bylo špatných.
Zatím nelze vyhodnotit
Kupovala jsem vloni spokojenost .
Zřejmě jediná z běžně dostupných a levnějších odrůd, která je opravdu odolná proti napadení plísní. Bohatě plodí. Případná nedozrálá rajčata dobře dozrávají doma (zabalit do novin!).
Klíčivost 30 - 50 % a to nejen u tohoto produktu .
Opravdu odolné proti plísni a navíc je velmi chutné
opravdu odolna, bez postriku vydrzela az do rijna,
slaba klicivost, zhruba 50 procent, cena
Výborné velmi odolné rajče
Rajče které nezklame
Tato semena jsem už letos měla, proto jsem na příští sezonu objednala znovu. Opravdu jsou odolná proti plísni.
Jsou to rajčata z jiného světa. Jsou silná zdravá, plodí a skutečně zázračně odolávají plísni.Pozoruji, že ostatní budou na tabák, i když jsem je stříkal. Stále jsou deště.
Myslím, že to budou jediná rajčata, která se dají pěstovat.
Z 50 semínek 32 sazenic...nic moc klíčivost
Koupeno prvně,vyrostly krásné sazenice