Recenze DMA Praha podložka 90 x 40 cm modrá 570 A

Tato protiskluzová podložka výrazně eliminuje riziko pádů a je tak vhodným doplňkem pro bezpečné koupání. Podložka je opatřena protiskluzovými přísavkami a je zhotovena v modré barvě. Její rozměry jsou 90 x 40 cm.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Podložka DMA Praha 90 x 40 cm modrá 570 A je hodnocena jako spolehlivá a bezpečná pro použití ve vaně. Zajišťuje dobrou přilnavost a protiskluzovou funkci, což zvyšuje jistotu při sprchování a pohybu ve vaně. Jedinou obavu představuje možné riziko plesnivění ve vlhku, které však zatím nebylo potvrzeno.

• Dobře přilne a neklouže ve vaně
  • Pokrývá téměř celé dno vany
  • Poskytuje jistotu při sprchování a vylézání z vany
  • Spolehlivě protiskluzová
  • Dlouhá a vhodná pro většinu van
  • Možné riziko plesnivění ve vlhku na spodní straně

Registrovaný uživatel15. ledna 2026

Slouží tak, jak jsem potřebovala.

Zatím jsem žádné neodhalila.

Doporučuji ke koupi ostatním zákazníkům.

Registrovaný uživatel8. října 2024

Je dostatečně dlouhý, dobře přilne neklouže. Mám s ní jistotu, že ve vaně neuklouznu. Už mám druhou tutéž podložku

MARTIN.BONESCH17. května 2024

Ve vaně se vůbec nehne.

kaskova.e26. prosince 2023

Jsem spokojená. Kašková E.

Registrovaný uživatel16. listopadu 2023

Dosud jsem neměl možnost to vyzkoušet

Registrovaný uživatel21. srpna 2023

Neklouze

Registrovaný uživatel25. prosince 2022

Pokrývá téměř celé dno vany. Ve vaně se ani nepohne, nohy na ní při vlézání a vylézání z vany a sprchování nekloužou. Používám ji denně.

Žádné zápory zatím nevidím. Časem se ukáže, zda nebude ve vlhku, zejména na spodní straně přiléhající k vaně, plesnivět.

Jsem 3 měsíce po totální endoprotéze kyčelního kloubu a stabilní, spolehlivě protiskluzová podložka, je základní podmínkou bezpečného sprchování ve vaně. Uvedená podložka tuto podmínku splňuje na 100%. Rovněž její cena je přiměřená a dodávka byla splněna rychle. Zatím jsem naprosto spokojen.