snadná manipulace, lehká a pevná konstrukce, skladnost

snadná manipulace, lehká a pevná konstrukce, skladnost
Jsem na vozíku, schody jsou pro mne velký problém a tyto nájezdy mi pomůžou překonat právě tyto schody. Například mohu jet na chalupu, protože se dostanu bez problému dovnitř, máme tam 4 schody nebo se dostanu ke své kadeřnici atd. I tak potřebuji pomoc, ale teď to zvládne jeden člověk. Nájezdy budeme vozit s sebou v autě, podle potřeby.
O žádných zatím nevím.
Tyto nájezdy pro vozíčkáře mi umožní dostat se bez problému kam, kam jsem se prostě nedostala.
Ta bezmoc, když někam jedete a skončíte před několika schody. Samozřejmě velké schodiště se s nimi nezvládne, ale to, co půjde, bude velká pomoc.
pevné, lehké, praktické i na převoz
Použila jsem zatím 2x a jsem spokojená.
Spokjenost.
Jednoduchá manipulace, kvalitní zpracování, vzhledem pevnosti nízká váha
Naložení el. skladaciho vozíku (vaha 35 kg) do kufru VW Touran od přistavení až po uklizení najezdove rampy do pouzdra a vozu je otazkou max. 5 minut . A je to bez jakékoliv fyzické námahy.
manipulace, použití pro invalidní vozík pro nakládání do auta i výškově rozdílné přejezdy, možnost plynulého nastavení nutné délky
- velmi snadná manipulace
- jednoduché nastavení potřebné délky
- nájezdy jsou opravdu velmi pevné, nemám vůbec strach, když po nich jedeme s invalidním vozíčkem (zátěž 100 kg)
- s vozíkem se na nájezdy dobře najíždí, neboť jsou tenké (najíždíme pozpátku)
- rychle se složí a vloží do tašky (nutno koupit zvlášť), což je perfektní při převážení autem, díky nájezdům se všude s vozíkem dostaneme