Sportovní kamera Recenze DJI Osmo Pocket 3 Creator Combo

Recenze DJI Osmo Pocket 3 Creator Combo

Akční kamera DJI Osmo Pocket 3 je díky svým mimořádně kompaktním rozměrům a nízké hmotnosti skvělým nástrojem pro každého vlogera a cestovatele. Na rozdíl od velkých digitálních kamer ji můžete bez obav strčit do kapsy nebo batohu a vyrazit za dobrodružstvím. Je vybavena 1" CMOS snímačem, který zachycuje jasné detaily světel a stínů a poskytuje úžasné záběry i při slabém osvětlení. Toto…

josefsadilek7. srpna 2025

Super kamerka

habrhoby30. května 2025

Na video výborný

Na fotky slabší, nízké rozlišení.

Vcelku dobrý, dle očekávání.

kamil.kurzynski7. dubna 2025

Super urządzenie

Registrovaný uživatel14. srpna 2024

Přehřívá se

vladoiresch26. března 2024

Skvělý obraz,skvělá stabilizace,jednoduché ovládání , 10bit colory

olina-p25. března 2024

Velký, otočný a krásně podsvícený displej. Barvy na fotkách a ve videu. Krásný zvuk. Gimbal max. super. Vybavení v Creator Combo.

DJI Osmo Pocket 3 mě skutečně překvapil. Když jsem porovnala s DJI Osmo Pocket 1 tak je rozdíl zřejmý na první pohled. Možnosti nastavení, ovládání a samotné používání je opravdu široké. Rozdíl asi jako mezi dětským kuličkovým počítadlem a kalkulačkou. Měla jsem velké štěstí, že jsem si ho u DJI Telink našla, nezaváhala a objednala. Děkuji.

Registrovaný uživatel5. listopadu 2023

Velmi dobrá kvalita obrázků a videí. Videa v polopřítmí koncertního sálu dopadla nádherně (minimálni zrno). Stabilizace obrazu je fantastická. Ovládání je velmi intuitivní (je vidět, že nad ním přemýšleli). Plnohodnotně lze ovládat i natáčet (kontrolovat scénu) z výklopné 2" obrazovky.

Do obalu se nevejde Osmo Pocket 3 i s krytem. Dokáže se s přídavnou baterií přehřát (a ukončit nahrávání)

Jsem rád, že hsem si Osmo Pocker 3 koupil