Super ze po propojení s usb c s pc nemusí být vložena baterie. Nejlepší věc.

DJI Osmo Action 5 Pro Adventure Combo nabízí vynikající kvalitu obrazu, stabilizaci a výdrž baterie. Uživatelé oceňují i praktické příslušenství a magnetický držák. Někteří však zmiňují komplikace s aktivací produktu a chybějící krytku objektivu. Celkově se jedná o výkonnou kameru pro náročné uživatele.
Super ze po propojení s usb c s pc nemusí být vložena baterie. Nejlepší věc.
Mám nově, zkušební video i foto super, zatím spokojenost.
kvalita obrazu
vydrz baterie
set baterek v dodavce
Snadné ovládání, skvělá kvalita obrazu a stabilizace, výborný displej. Adventure balení je skvělé. Výborná výdrž na baterie, rychlé nabíjení, super je magnetický nacvakávací držák.
Balení neobsahuje krytku objetivu (obsahuje ale naprosto nesmyslný gumový kroužek k ničemu) a nepohodlná a zdlouhavá byla aktivace produktu, aktivační stránka navíc nefungovala správně.
Nádherný obraz
ovládání v angličtině
Samotná kamerka super,
Musíte si vytvořit účet v číně na jejich webu, kde si ju musíte aktivovat, aby fungovala.
Je to výborná kamera, včetně příslušenství.
Žádné. pouze by se k tomu měl dodávat nějaký program na úpravu videa. Zatím jsem si něco stáhnul, ale není to ono.
Celkově jsem jinak spokojen.