Dron Recenze DJI Neo Fly More Combo

Recenze DJI Neo Fly More Combo

DJI Neo Fly More Combo je kompaktní a lehký dron, který váží pouhých 135 gramů. Díky své nízké hmotnosti a rozměrům 15,7 x 13 x 4,85 cm je snadno přenosný a vhodný pro různé typy natáčení, ať už v interiéru nebo exteriéru. Dron je vybaven funkcí autostartu a autopřistání, což usnadňuje jeho ovládání i pro začátečníky. Jednou z klíčových vlastností DJI Neo je doba provozu, která činí 18 minut…

krendap28. září 2025

Výbornej dron a set. Radost s ním létal. Malé rozměry a dobře se přepravuje. Ochrana vrtulí, už hodněkrát pomohla a ochránila je!

jy6426. srpna 2025

kvalita dronu vynikající spokojenost ovládání taky v pohodě, výdrž baterie by mohla být lepší

super na zážitky

denakovacova727. července 2025

Maličký, lehký, jednoduchý na ovládání

-Video není až tak kvalitné -rozhodně nemyslím, že zvládá odpor vůči větru, který píšou v manuálu -stalo se nám pár krát že na ruce nepřistál, když jsme ji pod něj dali a naopak se zvedl nahoru

za mě jako první volba moc dobrý, ale když chcet hezké zábery z dovolené a kvalitní videa, rozhodně doporučuji objednat lepši dron

skokap112. února 2025

Malý, ale výkonný. Možnost létání i bez ovladače a mobilu pouze pomocí přednastavených letových režimů, včetně funkce sledování. S RC ovladačem je řízení přesné a pohodlné.i pro úplného začátečníka.

Fotografie i videa jsem čekal trochu lepší, ale i tak jsem celkově velmi spokojen a doporučuji.

jan.kuba10. ledna 2025

Odolnost, kompaktnost, kryt vrtulí, vhodné i do indooru.. povedený kousek!

Nekompatibilita ( zpětná ) , horší kamera a menší výdrž

Určitě dobrá volba , naše asi 10 koptérka..

Tomáš1. prosince 2024

Malý, skladný, dobře se ovládá, slušná kamera.

Legislativa. I pro takto malý dron je těch omezení pro létání tolik, že využití je minimalni.

karel.pinka22. října 2024

Nemusím mít žádný ovladač. Fota jsou zdařilá, po úpravě velmi dobrá.

Nehodí se do větru.

petrbryx10. října 2024

Opravdu jednodušší už ovládání dronu být asi nemůže. Doba přípravy k letu je minimální a dron je připraven v cuku k letu.

Možná jen chybějící obal/pouzdro.

Registrovaný uživatel17. září 2024

zatím dělá vše co jsem očekával, někdy i víc