Super dron, malej skladnej, ovládání i jen z dronu nebo přes mobilní telefon. Litá parádně.

Zatím jsem neměl možnost ho pořádně vyzkoušet, ale s tím co jsem udělal jsem spokojený!
Vynikající volba pro toho, kdo si chce udělat rychlé záběry na výletě, aniž ny musel něco složitě zapojovat. Přednastavené režimy, keré je možno také upravit udělají plynulá videa s perfektní stavilizací, která by bylo možno zvládnout s ručním řízením až s delší praxí. Výborné je také to, že vás může dron i sám sledovat a natáčet např. při jízdě na kole. Dron je možné ovládat také mobilem, nebo přikoupit ovladač a délat krásné snímky z výšky.
Aplikace není v češtině a není ani mezi oficiálními aplikacemi. Musí se stáhnout ze stránek DJI a telefonu povolit instalaci z cizích zdrojů.
Selfie dron pro rychlé použití.
Upozornění, že se nedodává s ovladačem!
Dobrý dron,většina úkolů je automatická, dle nastavení!
Cena, jednoduché používání
Výborný obchod
Výborná kvalita videa a fotografie
Stabilní let a snadné ovládání
Překvapivě dlouhá výdrž baterie
Kompaktní a lehký
Některé pokročilé funkce vyžadují další příslušenství (Ovladač)
DJI Neo je skvělý dron pro všechny, kteří hledají špičkový kapesní dron. I když je cena s ohledem na konkurenci vyšší, Neo nabízí širokou škálu funkcí a snadnou použitelnost, což ho dělá ideálním zejména pro začátečníky. Určitě doporučuji koupit Fly more combo, protože ty baterie a ovladač (i když lze lítat s telefonem) vlastně jakoby chybí.