Recenze DJI Neo 2 Fly More Combo (DJI RC-N3) šedý

Dron DJI Neo 2 Fly More Combo (DJI RC-N3) šedý nabízí širokou škálu funkcí a vlastností, které ocení jak začátečníci, tak pokročilí uživatelé. S hmotností pouhých 151 gramů je dron lehký a snadno přenosný, což jej činí ideálním společníkem na cesty. Jednou z hlavních předností tohoto modelu je jeho maximální rychlost dosahující až 43,2 km/h. Rychlost stoupání činí 5 metrů za sekundu a rychlost…

gotys122. dubna 2026

Naprosto jednoduché, autonomní

Android instalace pouze apk souboru ze stránek dji ve velikosti 680MB

slivastanislav27. ledna 2026

Zatiaľ som nezistil

martin.buchta7. ledna 2026

jen samé

nadšený, včetně přístupu e-shopu v době předvánoční

jansobota26. prosince 2025

hodně muziky za málo peněž v tomto kombu je to skvělé, dostatek času pro létání a ovladač super skvělá podpora v aplikaci, vyřeší s vámi každý problém jsem překvapen z hlasového ovládání ochrana proti nárazu správně vyhodnotí i pletivový plot

nefunguje mi palm control kvalita obrazu při horších světelných podmínkách je odpovídající ceně dronu. Za šera už nenatočíte nic pěkného musel jsem dokoupit originální DJI adaptér pro nabíjení všech 3 baterií najednou. Vyzkoušeno Lenovo 68W a HUB nabíjel jen jednu.

pro začátek skvělý dron plný nejnovějších vychytávek