Dron Recenze DJI Mini 4 Pro Fly More Combo (DJI RC 2)

Recenze DJI Mini 4 Pro Fly More Combo (DJI RC 2)

Pořiďte si kompaktní a výkonný dron Mini 4 Pro od DJI a vydejte se do oblak, odkud pořídíte skutečně dechberoucí záběry. O stabilitu videí a snímků se stará 3osý inovovaný Gimbal. Ten je přepracovaný tak, že můžete snadno a rychle přepínat mezi horizontálním nebo vertikálním snímáním. Revoluční funkce ActiveTrack 360° se postará o nové způsoby sledování zvoleného objektu.

Luboš D.17. září 2025

Výborný malý dron

pavel.ctvrtlik11. srpna 2025

temer profi dron za téměř hobby penize

skvěla volba pro práci i pro zábavu

stivo9. srpna 2025

Spokojený, spolehlivý a skladný

super produkt

Jakub S19. července 2025

Velikost a skladnost (kolo/moto/cestování) Legislativa Dolet Funkce DJI

Létám s drony 10 let a tehdy to bylo o dost složitější - např. neustálé korekce pro udržení na stejném místě a stejné výšce. S drony dji se vše změnilo. Od 2018 jsem vlastnil mavic 2 pro kterého jsem po nějaké době začal používat už jen pracovně - protože je prostě velký. Mini 4 pro se mu dokonale vyrovná, sice má horší čočku v kameře, ale vše dožene softwarově. Největší benefit však je jeho skladnost díky které ho opět začnu používat i pro radost. Doporučuju objednat fly more combo i třeba kvůli tašce.

josefslansky15. července 2025

Velmi kvalitní a zábavný dron.

milanfer5. července 2025

Můj první dron - supr. Nemám s čím srovnávat... a holt se učím...

tahytan15. června 2025

Cekal jsem par let aby mini splnilo vše co budu potřebovat na záběry z motorky. Překvapilo mě ale jsk je kvalitně provedeny a displeji citelný i na slunci. I jako absolutní začátečník jsem vše zvládl aktivovat sám.

Jsem max spokojeny.

svobodaajiri30. dubna 2025

Finkce

Velikost, zpracování, taška do které se nevejde, cena

Není lepší na trhu

superkarel7. dubna 2025

Spokojený

igor.prusenovsky28. března 2025

super dron

vyžaduje několikanásobnou aktualizaci s připojením na internet

kvalitní nástroj na focení a filmování

Registrovaný uživatel16. srpna 2024

Dron umí šikovně odstartovat, řízení je intuitivní, radost pilotovat. Odletěl daleko? 2 km? Neboj, on se umí sám vrátit! Na chlup sám přistane. Video? Super. Děti nechtějí chodit ven? Sedí u počítače? Hrají si s mobilem? Rádi vezmou kolo a půjdou ven "pouštět drona". Pojedete, vypustíte dron, vycintáte baterii a jede dál, vypustíte dron, vycintáte druhou baterii a máte ještě třetí. Děti ujedou 30 km a ani to neví.

kvpcdfa5. července 2024

spokojen splníl moje očekavání pro začínajícího s letáním hezká hračka.

zatím hledám - cena

richichi007862. června 2024

Super hračka i pomocník..:)

kapitolmh6. května 2024

Skladnost. Skoro profesionální výsledky. Ovladatelnost. Letový čas. Stabilizace obrazu.

Návod psaný spíš pro mírně pokročilé i když je dron určen i pro začátečníky. Zamknuté zóny - poměrně složité odemknutí.

legerski20. dubna 2024

Zatím vše naprosto perfektní

Dron který uspokojí jak začátečníky, tak pokročilé...

Vlad12. dubna 2024

Dolet,na větší baterii 49 min ))))

Zatím nic po 47h létání

balcar19. ledna 2024