Naprosto spokojen

Naprosto spokojen
-skvělé létací vlastnosti
- suprový dosah
- jednou se ztratil signál o v obydlené části ve městě
Perfektní,super
Zatím jsem nic nenašel
Krátký čas na hodnocení
Velmi kvalitní záběry
Splňuje veškerá má očekávání. Je skvělé, že se s dronem dají koupit dohromady další baterky. Pouzdro k tomu je také parádní. Snadné k uskladnění i cestování.
video, ovladatelnost
uchycení telefonu na ovladači (překrývá mi čtečku otisku prstu, vyřečeno dokoupením nástavce)
Vynikající dron ve své ceně.
-Malý a výkonný
-spousta příslušenství
-snadno se ovládá
-aplikace DJI fly
-absence "follow me"
Zatím jen pár letů, ale myslím, že pro hobíka naprosto dostačující. Za dobré peníze poměrně dost muziky. Někomu možná bude scházet "follow me" a rovněž absence předních a zadních senzorů...ale dá se fungovat i bez toho a víc se aspoň spoléhat na své dovednosti řízení a užít si víc let. Náš první dron a rozhodně zatím spokojenost.
Po několika zkušenostech s čínskými levnými drony konečně super výrobek!
Snad jen cena!
Skvěle přenosný, více baterií k dispozici, dobrá ovladatelnost, zvládl i lety v prudším přímořském větru. Přežil i počáteční neohrabaná přistání.
Výborná koupě
Malinkatej,lehouckej,vse v jedne brasne. Oproti phantom3 uplne luxus co se nastaveni,kalibrace a samotneho letani tyce. Kombo se tremi bateriemi uspokoji kazdeho co se doby letani tyce.
Vše funguje jak má. Výbava a příslušenství. Rychlé spárování a jednoduchost na učení i po prvním lítání.
Trochu ta cena...
Material a konstrukce, intuitivní lehké ovládání, 4k kamera, atd...
Nejlepší ve své cenové kategorii.
Malý, stabilní a lehký dron
Naprostá spokojenost. Vše podle popisu.
Přesné ovládání, krásné fotky, i když je malý zvládá poměrně silný vítr. Příznivá cena.
Nemá boční cenzory proti nárazu.
Pro začátečníky super.
Dobrý poměr cena výkon. Malý , skladný, dělá krásný fotky i videa, dobře se dron ovládá!
Byl vybrán dle recenzí na you tube. Vyniká super kvalitou 4K kamerou. Odolává větru. Dron máme krátce, byl použit zatím asi 3krát.
Za tu cenu, super produkt.
Je to můj první dron, takže nemám srovnání. Splnil ale všechno, co jsem si od něj sliboval a často mne příjemně překvapuje. Chováním ve větru, kvalitní kamerou, rychlostí a spolehlivostí.
Drobná "vada na kráse" je pro mne způsob, kterým se mění baterie ve stroji. Při vyjímání vybité baterie se občas baterie zasekne a je problém ji vůbec vyndat. Konečky prstů smáčknout zároveň pojistku a zároveň uchopit baterii vypadá zdánlivě jednoduché, ale člověk nesmí mít velké prsty, dlouhé a nebo naopak žádné nehty, nesmí mít zkřehlé ruce.
Používám všechny tři baterie ale už se mi dvakrát stalo, že se mi prostě venku nepodařilo baterii vyměnit. Pokud je teplota blízká nule, ještě bych to chápal, ale měl jsem několik minut problém i v teple. Prostě se "zasekne" a bojím se, abych jemný mechanismus neporušil.
Nechci tyhle výsledky zveřejňovat, protože to může být můj individuální problém, ale náznaky problémů jsem viděl i ve zveřejňovaných "návodech" na soc.sítích.
Skladnost, odolnost větru,,všechno i s nabijeci stanici a powerbankou se mi vwjde do te tasky ,kterou dostanete ke combu!