Dron Recenze DJI Mavic Pro

Recenze DJI Mavic Pro

DJI Mavic Pro je malý, přesto výkonný dron, díky kterému se z oblohy stává plátno vaší kreativity, snadno a bez starostí, a pomáhá vám z každého momentu vytvořit moment letecký. Kompaktní schránka uchovává vysoce komplexní technologii, která z Mavic Pro dělá sofistikovanou létající kameru. Klíčové vlastnosti - vysoká stabilita ve vzduchu - nízká hmotnost - rychlost až 65 km/h - dosah až 7 km -…

4 recenze

DronPro
Odborná recenze
DronPro

Legendární model, který DJI představila v roce 2016. Díky kompaktním rozměrům a skládacím ramenům kvadrokoptéru jednoduše složíte do batohu. Natáčí až ve 4K a při Full HD nabízí dokonce 96 fps.

Více na DronPro

Skladnost a praktičnost

4K video

Stabilní záběry díky 3osému gimbalu

Schopnost detekovat překážky až do vzdálenosti 15 metrů

Chytré letové režimy

Starší model, který už překonaly nové řady.

Registrovaný uživatel5. června 2023

Dobrá aplikace i dron

Špatné spojení video signál

Za ty peníze podprůměrný:-(.

Registrovaný uživatel13. listopadu 2019

Doporučuji tento dron obecně. Zabývám se servisem dronů DJI a tento je z hlediska používání i případného servisu ideální dron. Pokud potřebujete servis, najdete mě na instagramu pod @djiserviscz, nebo na mailu djiserviscz@gmail.com

Jediný zápor může být oficiální servisní služby, nemám osobní zkušenost, ale klienti prezentovali tuto cestu záporně. Například měl klient problém s gimbalem, s dronem nespadl a přesto mu v servisu řekli, že dron spadl. Když jsem jeho dron rozebral, zjistil jsem, že gimbal byl prostě opotřebovaný a to ne vinou pádu, takže klient nelhal.

DJI Mavic Pro doporučuji pro kohokoliv, kdo chce kvalitní produkt za přiměřenou cenu.

Registrovaný uživatel19. února 2019

Spojení technologií OcuSync nezná téměř žádné rušení a přírodní překážku. Dosah vysílače a letu opravdu v otevřeném prostoru je na kilometry. Senzory proti nárazu jsou spolehlivé,baterie vydrží dlouho a stroj aktivně vypočítává podle výšky i vzdálenosti dobu letu a vrací dron bezpečně zpět na místo vzletu zavčas aby stačila energie v baterii.Přesné přistání na 10 cm kde dron vzlétl z kilometrových vzdáleností.Kamera 4K.Mnoho funkcí.Kompatibilní s aplikací Litchi.(Waypointy a mnoho jiného využití možností které aplikace nabízí).Prostě nedostižitelná jednička.

Parťák na dlouhé lety i krátké.Téměř nerušen při vysílání,ochrana proti nárazu,dron zastaví,stoupne a přeletí překážku při návratu domů.Vše je vypracované k dokonalosti.Stroj hlídá vše.Stav baterie a včasný návrat domů i automaticky.Kamera dělá skvělé snímky a video.