Recenze Dívka ve vlaku - Paula Hawkins

Recenze Dívka ve vlaku - Paula Hawkins

Román, který si podmanil všechny žebříčky bestsellerů na obou stranách Atlantiku, trhá rekordy v rychlosti prodeje a je kritikou označován za letošní Zmizelou. Potřebujete vědět víc? Rachel dojíždí ranním vlakem do Londýna. Den co den si prohlíží útulné předměstské domky, a když vlak na chvíli zastaví u návěstidla, naskýtá se jí pravidelně letmý pohled do soukromí mladého páru. Postupem času…

Registrovaný uživatel18. července 2021

Dobře se to četlo

Registrovaný uživatel18. ledna 2021

Velmi dobrá kniha.

Registrovaný uživatel28. listopadu 2020

Pěkný napínavý příběh, občas se to trošku táhlo... ale našla si v mé knihovně místo a ráda si ji přečtu znovu.

Registrovaný uživatel7. září 2020

Poutavě a strašně zvláštně napsaná kniha. Při čtení se mi střídaly nálady a byla jsem napnutá. Kniha překvapivě gradovala až do úplného závěru.

kourilovapetula8. července 2020

Napínavý triler, který jsem přečetla jedním dechem. A to tyto typy knih vůbec nevyhledávám.

eva77615. června 2020

Kniha se mi nelíbila. Nedočetla jsem ani do poloviny. Zdálo se mi že autorka popisuje pořád to samé, jak moc je úžasný a sexy chlap, kterého si hrdinka knihy našla ve vlaku.

Možná mladým dívkám se bude líbit.

Registrovaný uživatel16. května 2020

Napínavá, těšíte se na každou další stranu.

Super čtení, doporučuji.

Registrovaný uživatel8. prosince 2015

Ze začátku kniha působila spíš nudně. Možná i díky vysokým nárokům při takhle marketingově známé knize. Nakonec mě ale začala bavit a hodnotím kladně.