Akvárium Recenze Diversa Akvárium rovné 450 l

Recenze Diversa Akvárium rovné 450 l

Klasické obdélníkové akvárium s elegantním nadčasovým designem. Čisté linie akvária perfektně zapadnou do moderních i starších interiérů. Posaďte se a ničím nerušeni sledujte jedinečný život pod hladinou. .

Registrovaný uživatel18. listopadu 2021

Akvárko dorazilo v pořádku. Perfektně zabalené. Za mně maximální spokojenost!

Registrovaný uživatel1. srpna 2021

Úžasná práce s doručením vynesením do bytu. Krásná práce pěkně slepená

Registrovaný uživatel11. května 2021

už funguje

jediný-měl jse koupit větší

Registrovaný uživatel12. února 2021

cena zpracování

neteče, zatím vše v pořádku.

Mám velkou nedůvěru ke zboží vyrobenému ve státech bývalého východního bloku. A i když jsem si na akvárium musel cca měsíc počkat (nebylo skladem), musím uznat, že jeho zpravování je téměř dokonalé. Za tu cenu by jej tady asi nikdo nevyrobil. Takže pro Polsko palec nahoru. K nádrži jsem si zakoupil i krycí skla a zde musím uvést, že až tak spokojený nejsem. Skla přišla společně s akváriem a byla položená na vrchu akvária. Tedy tam, kam je běžně ukládáme, aby plnila svůj úkol. Bohužel jedno krycí sklo mělo větší rozměr o několik mm a bylo na svém místě tzv. "napasované". Mj. pravděpodobně i vlivem nízkých teplot došlo během přepravy k poškození jednoho ze skel. Nic podstatného, ale přišel jsem na to až když byl řidič pryč. Šlo o podélné poškození jedné strany krycího skla cca 7x1 cm v roku. Horší ovšem bylo to, že sklo nešlo vyndat, bylo narvané na stěnu akvária. A to ani po cca12 hodinách v teple. Měl jsem obavu, že dojde k poškození akvária. Nejde mi o jeho výměnu, ale spíš, aby k takové situaci více nedocházelo. K poškození stěny akvária nedošlo, takže mohu obchod velice vřele doporučit PS. Také bych chtěl vyzdvihnout ochotu řidiče přepravní firmy. Za mě naprosto profesionální přístup, což v poslední době není bohužel samozřejmostí. Snad se to k němu dostane. Díky Václav.