Pohádka Recenze Disney: Vánoční sbírka pohádek - Egmont

Recenze Disney: Vánoční sbírka pohádek - Egmont

Oslavte Vánoce s vašimi nejoblíbenějšími postavami z filmů společnosti Disney a Pixar! Pomozte Else připravit ty nejlepší svátky pro její sestru Annu, uspořádejte s Ralfem a Vanilopkou vánoční večírek pro záporáky z videoher nebo ustrojte stromeček s Woodym, Buzzem a ostatními hračkami. Tato velká sbírka pohádek plná krásných ilustrací vám přinese tu pravou vánoční náladu.

Registrovaný uživatel15. ledna 2022

Jednoduché, milé a čtivé.

Registrovaný uživatel4. března 2021

Kupovala jsem malé na adventní čas. Krásná knížka, kvalitní zpracování, plné barvy i pěkné příběhy známých hrdinů. Pro naši 4 letou měla knížka velký úspěch!

I vzhledem ke kvalitnímu zpracování a vyšší gramáži papíru je knížka těžká, tak při čtení v posteli trochu bolí ruce :-)

Registrovaný uživatel21. ledna 2021

Krásné pohádky. Doporučuji

Registrovaný uživatel21. ledna 2021

Byl to dárek pro děti Krásné vánoční pohádky

Registrovaný uživatel17. ledna 2021

Krasne napsane, fantastické obrazky a nase malicka je nadsena! Cteme kazdy den a kazdy den si knizku prohlizi a je z ni nadšená a dekuje Jeziskovi.

Bomba. Doporučuji koupit.

Registrovaný uživatel15. ledna 2021

Je tam hodně obrázků, dobře se to čte. Obsahuje hodně příběhů. Dobrá cena

V příbězích jsou jména hrdinů, které třeba naše děti znají z filmu jinak přeložené a mate je, že tyhle postavy neznají

Registrovaný uživatel18. ledna 2020

Krásná kniha Moc krásné pohádky na vánoční motiv Klukům se moc líbí ;)