Recenze Direct Alpine Badile Lady 4.0 Black/Black

Badile Lady 4.0 je inovovaný model oblíbených kalhot pro celoroční použití. Jsou ideální pro treking, horolezectví, turistiku a všechny outdoorové aktivity. Léty prověřený anatomický střih zabezpečuje pohodlí každé uživatelky. Účelová kombinace dvou typů strečových a velmi odolných materiálů – základem je elastický materiál s vnitřní coolmaxovou vrstvou a základní rychleschnoucí úpravou…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 9 recenzí pomocí Seznam AI

Kalhoty Direct Alpine Badile Lady 4.0 jsou vysoce hodnoceny pro svou odolnost, pohodlný střih a funkční vlastnosti. Uživatelky oceňují, že materiál odolává vodě i mechanickému poškození a kalhoty se hodí pro celoroční nošení. Jediné výhrady se týkají absence možnosti volby délky u některých variant a změny v designu přezky.

• Skvěle padnou a neomezují v pohybu
  • Odolný a vodoodpudivý materiál
  • Příjemný a hřejivý materiál
  • Dole stahovací gumička zabraňuje vniknutí sněhu
  • Výborná kvalita zpracování
  • U některých variant chybí možnost výběru délky
  • Jiný typ přezky na zapínání než u starších modelů

Horalka27. října 2025

Kalhoty jsou super, velikost sedí, jen jsou mi dlouhé.

Nebylo možnost výběru délky

Varianta XL
soukupkasilva30. července 2025

Vyzkoušela jsem je na horách, perfektní.

Registrovaný uživatel2. prosince 2022

dobře sedí, vyzkoušený produkt, pohodlné

Registrovaný uživatel22. února 2022

výborně sedí,nošení celoročně,příjemný materiál,neomezuje v pohybu,mám již třetí

žádné,možná trochu vyšší cena

Registrovaný uživatel11. února 2022

Kalhoty Badile 4.0 má již druhé..Nynější velikost L při mé 159 cm výšce supér neb se dají dole u nohavic upravit.Mám pocit,že je jiný materiál /slabší/ než u těch ,které jsem si koupila v roce 2016,ale přesto velká spokojenost.Za jiné bych neměnila.

Přezka na zapínání je jiná než u koupených v roce 2016

Kalhoty doporučuji

Varianta L
Registrovaný uživatel14. března 2021

Produkty značky dlouhodobě používám a líbily se mi vlastnosti oblečení, které jsou naprosto perfektní a to co jsem hledala., nosila jsem ckoro celou zimu a při aktivitách na horách nosím dál.

Varianta S
Registrovaný uživatel11. března 2021

skvělá kvalita, sedí výborně

Registrovaný uživatel6. března 2021

Příjemný, hřejivý a odolný materiál. Mám štěně psa a to mě občas okusuje svýma ostrýma zoubkama, na kalhotách však není ani nitka vytažená či dírka. Skvěle padnou a neomezují při lezení a ani při skákání přes potoky. Nemusím se bát ani ostružin .Dobře obstály kalhoty i ve vysokém sněhu, nohavice mají dole stahovací gumičku a tu jsem stáhla, abych měla kalhoty přes boty a vlastně jsem je měla jako návleky a do bot se mi sníh nedostal a kalhoty nebyly ani mokré.

Registrovaný uživatel1. prosince 2020

Skvěle se nosí a fungují. Sedí perfektně. Odolné, vodoodpudivé.

nenarazila jsem

Cena odpovídá kvalitě, funkčnosti, pohodlí.