Lék na srdce, cévy a krev Recenze Diozen Forte 1000 mg 60 tbl.

Recenze Diozen Forte 1000 mg 60 tbl.

Diozen Forte 1000 mg je přípravek, který zvyšuje napětí žilní stěny a odolnost cév. Omezuje tvorbu otoků a má protizánětlivý účinek. Přípravek se užívá u dospělých pacientů k léčbě příznaků chronické žilní nedostatečnosti dolních končetin, která se projevuje pocitem tíhy v nohou, bolestí nebo nočními křečemi v nohou, otokem, změnami kůže v důsledku nedostatečného prokrvení nebo porušené výživy…

Registrovaný uživatel11. listopadu 2025

Používání pravidelně, spokojenost.

graph.k25. října 2025

Dobré na problémy se žílami

jirinapatavova30. září 2025

beru již mnoho let,bez diozenu by mě boleli nohy a při testu na cévy jsem opravdu měla cévy přesně k mému věku,spokojenost

Registrovaný uživatel23. září 2025

Jsem spokojena, užívám dlouhodobě

rak.jana11. srpna 2025

Uvěřila jsem reklamě, koupila a litovala, bolesti větší než před užíváním, dávala jsem tomu čas, ale zbytečně, není nad Detralex

Možná někomu pomůže, mě bohužel ne

hulj25. března 2025

je brzo na hodnocení, ale zdá se,že se cítím lépe.

dzeny6127. ledna 2025

ivzb20. prosince 2024

Žádné jsem neshledala

Imrich Vaňo8. listopadu 2024

Žádný neúčinný.

Vůbec žádný účinek 350kč v koši. Čekal jsem alespoň nějakou úlevu , žádná se nekonala .

Zbytečná koupě. Ti co mají hemoroidy krátce možná pomůže , já mám hemoroidy 30+ let . Trpím jak zvíře .. Praktická lékařka ani proktolog nepomůžou.

Registrovaný uživatel17. září 2024

Diozen užívám necelý měsíc,tak zatím nemůžu moc hodnotit.Bolest nohou mi přijde menší.