Recenze Dino Cestujeme po hradech a zámcích

Výlet za poznáním nemusíte podnikat jen za krásného počasí. Klidně cestujte i v pohodlí svého domova. Hra Cestujeme po hradech a zámcích vás provede po překrásných českých a moravských památkách, doplní vám dějepisné znalosti a nabídne i tipy na skutečné výlety. Putovat můžete pěšky, na motorce či v autě.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 10 recenzí pomocí Seznam AI

Hra Cestujeme po hradech a zámcích je podle recenzí zábavná a vzdělávací, vhodná pro děti i rodinné hraní. Podporuje orientaci v České republice a je oblíbená pro svou přehlednost a nenásilnou formu učení. Většina recenzentů ji hodnotí jako výborný dárek a doporučuje.

• Zábavná a vzdělávací forma hry
  • Podporuje orientaci v České republice
  • Velmi oblíbená u dětí
  • Pěkné a přehledné zpracování
  • Společenská hra pro rodinné chvíle
  • Zákazníci neuvedli žádná negativa.

Registrovaný uživatel
Odborná recenze

Každý z nás už někdy byl na hradě. Atmosféra jeho kamenných zdí je neopakovatelná, stejně jako majestátnost hradeb, žalářů a věží. Můžeme být rádi, že naše malá země má spoustu takovýchto krásných a majestátných památek, ať už se jedná o hrady Trosky nebo Pernštejn, nebo neméně impozantní zámek například v Lednici. Když si představíme, za jakých podmínek a v jaké době tyto díla s mnoha obrannými prvky na nedostupných skalách vyrostly, vyvolává to v nás nejrůznější pocity. Mnozí z nás proto rádi tyto památky navštěvují a cestují za nimi po celé republice. Někdy ale není možné za nimi jet a občas musí ony za námi, ať už prostřednictvím fotografií, televize nebo knihy. Dnes tu máme další možnost, jak se po českých památkách projít a přitom ani nevstát ze židle. Jmenuje se Cestujeme po hradech a zámcích a je to desková hra.

Více na
Registrovaný uživatel16. ledna 2024

Hra zabaví a naučí orientovat se v České republice, měli jsme jako děti tuto hru v retro verzi doma a hráli ji často, bavilo nás to.

Zábavná a poučná hra, naučí se orientovat v České republice a jako děti jsme měli tuto hru v retro verzi a hráli ji často a bavilo nás to.

zuzana29. prosince 2023

dárek na přání, hrajeme nyní často :- )

Registrovaný uživatel30. října 2023

velmi dobrá společenská hra, při které se s dětmi rádi zabavíme a užijeme plno legrace

mohu jen doporučit

Registrovaný uživatel25. listopadu 2022

pěkná velká hra

Registrovaný uživatel31. března 2022

Hrou dítě poznává hrady a zámky

Registrovaný uživatel31. prosince 2021

vtipná a vzdělávací - ovšem nenásilnou formou

nenašli jsme

Registrovaný uživatel6. září 2021

Skvělá zábava

Registrovaný uživatel10. února 2021

Baví nás,je přehledná a prohra tolik nebolí

Registrovaný uživatel7. února 2021

Velmi oblíbená hra pro naše vnuky. Jako dárek pod stromeček se líbíla.