Dětské kolo Recenze Dino Bikes DB-124RLUN se sedačkou 12" jednorožec

Recenze Dino Bikes DB-124RLUN se sedačkou 12" jednorožec

Kolo Dino Bikes DB-124RLUN je vybaveno pomocnými kolečky, košíkem, nosičem a má stálý převod. Dětské kolo s jednorožcem a se sedačkou pro panenku a košíkem pro malé cyklisty. Ráfek s plnou pneumatikou. Stálý převod, nosič panenek a košík na řídítkách.

garajovaj2. srpna 2025

Pro nejmenší holčičku paráda

Registrovaný uživatel29. dubna 2022

Kolo na poměr ceny stačí,je to kolo opravdu jen pro naučení, někde okolo bydliště. Výhodou je , že se nemusí kola dofoukávat, alespoň pro mě .

Registrovaný uživatel7. června 2021

Pekný a zároveň užitočný.

Nevidím zápory.

Registrovaný uživatel2. června 2021

Kolo je pro holčičky velmi atraktívní a taky se moc líbilo.

Problémem se staly brzdy. Asi by bylo vhodnější s brzdamipři zpětném šlápnutí. Vnučka brzdu stále mačkala až 2x spadla a teď už na kolo nechce. Doporučila bych po této zkušenosti kolo se zadní brzdou.

Jinak je to moc pěkné kolo, alev stojí za uváženou, který druh brzd je pro tak malé děti lepší. Jeví se mi, že zadní by byla lepší volba.

Registrovaný uživatel25. března 2021

Bicykel je veľmi pekný.

Prišiel prasknutý kryt na retaz zvnútra ale nechcelo sa mi to už riešiť ako reklamáciu,