Perfektní kolo pro děti který se začínají učit na kole syn z něj nechtěl slézt moc doporučuji výhoda je že nemá nafukovací kola tudíž se nedají píchnout a nemusí se dofukovat .

Hezké, lehké.
Po serizeni chvíli šlape dobře, potom jde těžko šlapat. Máme asi měsíc a již nekolikrat se muselo serizovat. V servise nám řekli, ze takové plastové jsou k nicemu.
Cena.
Poměrně dobrá hmotnost kolo.
Nefunkční přední brzda. Slabá pružina v brzdové čelisti = nevrací se. Taky chybějící pružina v páčce brzy = taky se nevrací.
Dále po cca hodině jízdy začalo pískat zadní kolo. Bylo špatně seřízené a chyběla vazelína. Rozhodně bych nečekal, že kolo, jež mělo být seřízeno, budu muset po chvíli jízdy dávat do kupy.
Hrozné uchycení šlapátek. Závit šlapátek je o cca 5mm delší, než šířka kliky = 5mm závitu trčí z kliky ven a x krát se o to kluk poškrábal.
Kolo je sjvele
Vnuk nechce jezdit
Ke kolu nám poslali jednu slapku větší než tu druhou, takže nešla namontovat A jelikož to byl dárek k synovým narozeninam Tak jsme byli docela zklamani. Jinak bylo vše v pořádku a Kolo dobře jezdí.
Pro vnuka tři roky líbí se mu je spokojený
lehké, stabilní, bezpečné
Je celkem lehké
Vše v pořádku, kolo super
Chybí zvonek,nosič na lahev
Kolo je super,moc hezké provedení.
Nekompletný tovar
Druhý krát by som neobjednavala
Kolo jsme koupili k 3. Narozeninám syna a velká spokojenost. Syn se naučil krásně šlapat a jezdit, takže všem doporučuji