Recenze Diava s včelím voskem 330 ml

Recenze Diava s včelím voskem 330 ml

Diava s včelím voskem je jemná čistící a leštící emulze určená na čištění, leštění a ošetřování všech druhů nábytku. Zanechává ochranný film, příjemnou vůni a přirozený vzhled. Přípravek nanášejte rovnoměrně na nábytek měkkým hadrem, po krátkém zaschnutí přeleštěte flanelem. Doporučujeme použití v administrativních prostorech, ve školství, hoteliérství, ve službách, domácnosti apod.

JaroslavaPavelkova2. října 2025

perfektní leštěnka na nábytek

Honlová18. srpna 2025

To koupila poprvé. Děkuji výrobci - jen bych potřebovala veliké balení - vše mám dřevo. Ta vůně, když otřete, to dřevo, jak se změní. No, mám tam na dně, bude nový nákup, jen přijde důchod. Za tenhle kvalitní výrobek moc děkuji.

Doporučuji, kdo má dřevo, nádhera

holykadan20. února 2025

super leštěnka,,krásný lesk

randova29. ledna 2024

příjemně voní a čistí na jedničku

Registrovaný uživatel19. listopadu 2023

Hezky lesk

Registrovaný uživatel14. dubna 2020

Po nekonečném leštění stále na tmavém nábytku matné mapy. Nedoporučuji. Následně návrat ke klasické červené polituře Diava, se kterou spokojenost..

Nedoporučuji, prakticky nelze rozleštit. Vzhled nábytku po použití přípravku strašný.