Pleťový krém Recenze Diadermine Age Supreme Regenaration denní krém s hloubkovými účinky 50 ml

Diadermine Age Supreme Regenaration denní krém s hloubkovými účinky bojuje proti četným známkám stárnutí. S první aplikací je vaše pleť intenzivně vyživená a zjemněná. Po 4 týdnech vypadá pleť svěžeji s novou vitalitou. Podporuje přirozenou tvorbu kolagenu pro pevnější pleť a vyhlazení vrásek.

Petr3. listopadu 2025

Nezdá se mi .

Sluníčko sedmitečné13. června 2025

Používám asi 3 roky, je výborný na zralou pleť, rychle se vsakuje a nemastí. A příjemně voní.

dr.musilovajana15. května 2025

krásná pleť,výborně se roztírá

masa.skrabalova7. listopadu 2024

Používám noční i denní každý den. Měla jsem krémy i od Osmany Lafity. Ale jsem zvyklá a vyhovuje mi Diadermine . Nemohla jsem ho sehnat, až jsem objevila vás. Jsem s nimi maximálně spokojena.

Nevím o žádném minus.

horova29. června 2024

Jemná vůně, dobře se vstřebává. Kupuji už po několikáté. S krémem jsem spokojená.

vyhovuje mi

eliska.megova16. června 2024

Výborný krém, mám ho po několikáté a velká spokojenost,jemný,lehce se roztírá,nelepí a má má skvělé účinky,pleť je vyhlazená