Recenze DIA-WAY Náplast na senzor Freestyle Libre 2 25 ks

Náplasti určené pro upevnění senzoru Freestyle Libre 2 zajišťují bezpečné a dlouhodobé uchycení senzoru na kůži. Balení obsahuje 25 kusů kruhových náplastí s průměrem 7,5 cm, které jsou navrženy tak, aby optimálně kryly senzor a zamezily jeho uvolnění. Vyrobeny jsou z voděodolného a elastického polyuretanového materiálu, který se přizpůsobí pohybu těla a zajišťuje komfort při nošení. Náplasti…

fialova.mirka18. března 2026

pro všechny ,co používají senzor Libre, vřele doporučuji. super, drží,navíc ta průhledná varianta nevadí ani v oblečení s krátkým rukávem!!!Už jsem vyzkoušela ledas co, ale jen toto je to pravé

Registrovaný uživatel22. února 2026

odlepuje se již 3 den

hombrejv16. ledna 2026

Dobře drží čip abych ho nestrhnul při práci nebo ve spánku . Ale přešel jsem na látkové a ty jsou lepší

Při sundání čipu mám fleky až do krve a někdy i zánět . Nahlášeno mému lékaři i to vyděl. V létě když byli tepla došlo k spadnutí . Látkové jsou lepší ale zarudlé fleky až do krve má pořád .

Přestal jsem používat.

szalvaa14. října 2025

náplast je dobře přilnavá a chrání snímač před mechanickým poškozením nebo nárazem, při kterém by mohlo dojít k jeho odtržení.

ok1nmj10. září 2025

absolutně nepoužitelné! Jak si představujete, že přelepím senzor, když je v tom otvor o stejném průměru jako má senzor? Naprostý nesmysl!

Jestli chcete vyhodit peníze za něco, co je nepoužitelné, je to váš problém! Ale já nákup nemohu doporučit!!!