Brusný kotouč Recenze DeWALT Turbo DT3797 125 mm

Recenze DeWALT Turbo DT3797 125 mm

Brusný talířový kotouč Turbo poskytuje uživateli rychlejší odstraňování materiálu a kvalitnější úpravu povrchu. Tento výrobek zaručuje rovnováhu mezi rychlostí a kvalitou povrchu.

linkoln3. srpna 2025

Koupil jsem několik typů ale tenhle je král

Naprosto překonal moje očekávání Brousil jsem cca 150m čtverečních čtyřstovky betonu A myslím že by vydržel ještě jednou tolik Za mě doporučuji v plném rozsahu

Registrovaný uživatel11. srpna 2024

Rozumna cena/dobra vydrz

Neda se vsude koupit

Super,jen lepsi dostupnost,na kamennych obchodech

valicek.cz11. května 2024

Úžasný záběr, výkonnost

Filak Mira25. dubna 2024

pouzivam ho uz tri roky a neni nad tyto kotouce,vyborna prace maly ubytek kamenu muzete s nim brousit beton, anhydryd,pouzivam tyto kotouce min.jednou az dvakrad tydne.Jsem podlahar a uz jsem pouzival jine znacky a byl tam velky ubytek kamenu na kotouci.Bruska ke ktere tyto kotouce patri ma sice silnejsi telo na uchop jak jine vyrobky ale musi si na to clovek zviknout,a dalsi velke plus je super odsavaci kryt lepsi jsem nevydel a velke plus je to otevreni krytu kdy se da brousit na mm u sten.

roman5. března 2024

Funguje jak má a používám kotouč docela často.

Registrovaný uživatel26. května 2021

Výborný kotouč, brousí výborně a má dlouhou životnost