Recenze DeWALT DWST83346-1

Recenze DeWALT DWST83346-1

Plastový kufr na nářadí DeWALT poskytuje ochranu proti vnikání vody a prachu, chrání tak nářadí a montážní prvky uložené uvnitř. Nové boční západky s kovovými kolíky umožňují stohování ostatních modelů TSTAK, poskytují delší provozní životnost a větší odolnost. Kufr má zdokonalené kovové přední západky a místo pro uložení Bluetooth čipu Tool Connect.

petsykora16. července 2025

Prostorný a skladný

gatj18. ledna 2025

Tyto boxy jsou velmi kvalitní, mám s nimi dobré zkušenosti.

rb28. prosince 2024

kdo má ten ví

ficaljiri198530. května 2024

na mé potřeby dostačující a odolny

Registrovaný uživatel26. října 2023

Již mám doma několik takových kufrů na nářadí, které jsem koupil v tomto obchodě v minulých letech. Ty jsou sice od firmy Stanley, ale provedení je stejné. Konečně mám uloženo nářadí i s příslušenstvím pohromadě. Doporučuji.

Velikost kufru je tak akorát pro nářadí jako úhlová bruska (125 mm), horní frézka, pásová bruska, kotoučová pila (165 mm) a to vše i s příslušenstvím. Uložím do kufru a mám pořádek.

Registrovaný uživatel7. září 2023

Kvalita

Naprosté selhání prodejce, doručení měsíc po urgencích,prodejce reagoval ale spíš výmluvně

Registrovaný uživatel9. ledna 2023

Dost velký kufr pro ruční nářadí na montáže, dá se štosovat s ostatními Tstaky Dewalt a Stanley. Uvnitř je vyjímatelná přihrádka na drobné nářadí.

Můžu doporučit.

Registrovaný uživatel25. dubna 2021

Pevný Přijatelná cena Skvělý pro denní používání

Skvělý doplněk pro nadšence značky DeWalt