Recenze DeWALT DWST1-75676 2 ks

Kovový pracovní podstavec na řezání (koza). Skladací přenosné kozy s madlem na snadné přenášení. Rychlé a snadné otevření nohou. Integrovaná V drážka pro snadné uchycení trubek.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 11 recenzí pomocí Seznam AI

Stavební kozy DeWALT DWST1-75676 jsou oceňovány pro svou bytelnost, skladnost a snadnou manipulaci, ale část recenzentů upozorňuje na nekvalitní plastové díly a pochybnosti o deklarované nosnosti. Pro běžné použití v méně náročných podmínkách mohou být vyhovující, ale pro náročnější práci je vhodné zvážit odolnost materiálů.

• Bytelná konstrukce

přišlo poničené

Registrovaný uživatel9. září 2022

Praktičnost a variabilita

Registrovaný uživatel12. srpna 2022

Bytelnost, pevná konstrukce, snadná manipulace, prostě profi pomůcka. Drážka stolu zajišťuje pevnou polohu při řezání materiálu.

Nelze platit běžnou Mastercard

Registrovaný uživatel12. června 2022

skladnost, nepřekáží, důvěřoval jsem značce

výrobek je většinou z plastových dílů nohy drží pohromadě plastový "kolík" o průměru 8mm... hrůza plastová rozpěra nohou (nová se dá koupit za 90,- kč) vážně pochybuji o zátěži 900 kg, počítám tak 90-100 kg a i tohle bude riskantní

kdybych lépe vyhledával na internetu, našel bych o hodně kvalitnější, jen o málo dražší další "koza" už určitě bude mít jinou značku. Tuto nemohu doporučit ani omylem S elektronářadím této značky jsem spokojený ale tohle bylo velké zklamání

Registrovaný uživatel5. června 2022

Kvalitní bytelné kozy s nosností až 900Kg Koza lze použít víceúčelově

Trochu těžší na přenos

Spokojrnost produkt splňuje co má

Registrovaný uživatel28. ledna 2022

Pevnost a nosnost super, naprostá spokojenost.

Nekvalitní plast se mi ulomil hned první den, a to jsem ani nepostřehl kdy a jak. Prostě najednou koukám, že e to je ulomené a i nalomené zároveň. Vůbec nechápu. Přitom jen stáli na místě. Rozbalil jsem je teprve večer před pracía pracuji V Belgii. Proto jsem to nemohl hmed ani reklamovat a holt si je musím nechat už. Trochu zklamání od Dewalt, protože jsem věrný zákazník :(

Jsou skladné, pevné. Trochu větší na šířku, takže musí být prostor. Kvalita plastů mizerná, čehož jsem se i trochu obával. Měli by být celokovové, a pak bych dal i o tisíc víc klidně. Byly by pak Top! Ten plast nechápu, i kufry mají větší odolnost. Za mě je to vše.

Registrovaný uživatel23. ledna 2022

SUPER kozy. Skladné, stabilní, bytelné ... DeWALT ...

Registrovaný uživatel23. července 2021

Snadná manipulace, skladnost a nízká hmotnost