Vynikající poměr cena/výkon
Žádné jsem neobjevil

Oscilační bruska je chválena za kvalitní zpracování, vysoký výkon a výhodný poměr cena/výkon. Uživatelé oceňují její univerzálnost a lehkou konstrukci, která usnadňuje práci. Jedinou výraznější výtkou je nízký brousící účinek a nemožnost vypnutí LED světla. Celkově se jedná o spolehlivý nástroj pro občasné i pravidelné použití.
Vynikající poměr cena/výkon
Žádné jsem neobjevil
Kvalita
Velmi dobrý výkon, s nářadím se pracuje dobře.
Možná by bylo lepší, kdyby se LED světlo dalo vypnout/zapnout. Dost často je zbytečné, zvláště když se pracuje s nástrojem a není upevněn na přímo, ale bokem.
Žádný jsem zatím nenašel.
Dobrý nástroj pro ty, co jej nepotřebují denně a hlavně mají další nástroje od fy DeWalt.
disain,dobrá vybavenost
nízký brousící účinek
Makaaaaa
Lehky a vykonny
Dobrá cena z webu, tichý oproti Milwaukee, i když o něco nižší výkon, ale za více než poloviční cenu.. top kvalita, používám na KVH, sádrokarton, fermacell, hodnotím velmi dobrý pomocník, skvěle se drží.. za mě 9.5/10
Funkční, dobrá cena
S nářadím DeWalt jsem celkově velmi spokojen
DeWALT je profi kvalita, AKU baterie mají velkou výdrž.
Kvalitní, lehká, značka, výkon, neskutečně univerzální nástroj.
Doporučuji poserstack baterky nebo velké flexvolt
Cena a výkon úplně v pohodě
Výhodný pomer cena - výkon. Dostatok príslušenstva.
super stroj
dobrá výbava
Vzhledem k tomu, že používám spousty Dewalt zařízení na požadované baterie ušetřím tím, že další stroje mohu už nakupovat bez nich