Nůžky na živý plot Recenze DeWALT DCMPH566N bez aku

Recenze DeWALT DCMPH566N bez aku

Aku nůžky na živé ploty Dewalt DCMPH566N jsou vybaveny vysouvací tyčí, která umožňuje prodloužení dosahu až na 3,35 metrů a inovativní kloubovou hlavu nastavitelnou do 7 poloh s otočením o 180 stupňů. Aku plotostřih tak umožňuje provádět náročné práce s úplnou kontrolou bez ohledu na výšku, tvar nebo hustotu listí. Nabízená varianta teleskopických nůžek na živé ploty je dodávaná bez…

cenekr30. srpna 2025

stříhá dobře

volnější uchycení motoru docela se viklá

za tuto cenu dobrá koupě

petrjababa23. června 2025

Bohuzel prodluzovaci tyc jsem si musel objednat samostatne

Registrovaný uživatel2. září 2024

Funguje dobře, slušný dosah.

Vakl v kloubu, motor u lišty. Člověk tahá v rukách celou váhu, ještě tomu přidává úhel zalomení (páka).

kajasx17. června 2024

kvalitní zpracování ostré zuby možnost prodloužit pomocí nadstavce (ten je nutné koupit zvlášť) dlouhá výdrž na akumulátor

vakl v kloubu

plotostřih jsem si koupil na kultivaci tují a zatím s výsledkem jsem spokojený. Když jsem dokoupil ještě metrový nadstavec, tak dosáhnu dostatečně vysoko. Nevýhodou je že motor je hned za nůžkami, takže celá přední část je celkem těžká a když se použije nadstavec, tak se plotostřih celkem pronese. Jak je ve všech recenzích uváděno, kloub u motoru má celkem značný vakl, ale nebrání to použití stroje... Přece jen při ořezávání tůjí centimetry nehrají až takovou roli. Myslím že pro člověka co má akumulátory od Dewaltu je to skvělý pomocník na zahradu

miramaly25. května 2024

Funguje bez problémů

Je těžký a hlavně pro ženy

Registrovaný uživatel26. září 2023

Je to vymakaný,bez štaflí!

Registrovaný uživatel18. dubna 2023

Mám vše od dewaltu tak to byla jasná volba.

Registrovaný uživatel29. září 2022

spolehlivý