úhlová bruska Recenze DeWALT DCG409VST1

Recenze DeWALT DCG409VST1

Aku úhlová bruska DeWALT DCG409VSNT je vybavena dvojčinným posuvným spínačem, který zabraňuje náhodnému spuštění. Ochranný kryt brusky snadno nastavíte bez použití jiného nářadí. Pryžový povrch rukojeti zlepšuje úchop a komfort uživatele.

Registrovaný uživatel29. září 2025

Dobry stroj.

Špatné uložení v kufru , nemá logiku

kladiva.frantisek24. listopadu 2024

Regulace Relativně tichá Výkon

Lumír Kuzmič16. září 2024

Dobrá bruska, s dobrým výkonem. Regulace otáček je také výborná. Brousil jsem a řezal jsem a na 5Ah Power Stack, vydržela tak 50 minut. Při práci jsem nepozoroval rozdíl ve výkonu proti brusce kabelové.

Kufr by mohl být promyšlenější, s místem na kotouče a další věci k brusce.

Skvělá bruska. A dobrá práce s ní.

Registrovaný uživatel12. ledna 2024

Dobrý a výkonný pomocník.

Registrovaný uživatel23. listopadu 2023

Aku DeWalt system Různé rychlosti

Nevhodný vypínač - pokud má člověk rukavice, tak se těžko ovládá (moc malý a poddajný), a navíc vypnutí je poměrně problematické, protože vypínač občas nechce "vyskočit" na první dobrou a je potřeba se soustředit a manipulovat jím tak, aby šel vypnout. Z hlediska bezpečnosti to rozhodně není dobré a čekal něco bytelnějšího a promyšlenějšího. S jakoukoliv jinou značkou flexy jsem s tímhle neměl problém. Do kufru je to možné uložit jen v rozebraném stavu, takže nelze stroj nechat do zítra tak jak je.

Registrovaný uživatel2. října 2023

Možnost regulace otáček při dokončovací práci a dlouhá výdrž chodu na baterie.

Doporučuji produkt.

Registrovaný uživatel10. září 2023