Recenze DeWALT DCD800NT bez aku + kufr

Aku bezuhlíková vrtačka DeWALT DCD800NT je dodávána v odolném kufru Tstak bez akumulátoru a baterie. Disponuje otočnou LED se 3 polohami pro lepší viditelnost v tmavých a stísněných prostorech. Celokovová dvoustupňová převodovka je optimálně odladěná pro dokonalý přenos výkonu.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 9 recenzí pomocí Seznam AI

DeWALT DCD800NT je podle recenzí spolehlivý a výkonný nástroj s kvalitním zpracováním a ergonomií. Vyniká vysokým točivým momentem a malými rozměry při zachování výkonu. Uživatelé, kteří již vlastní akumulátory, ocení jeho efektivitu, ale bez aku je produkt nepoužitelný.

• Vysoký točivý moment a nastavení rychlosti otáček
  • Kvalitní zpracování a spolehlivost
  • Malé rozměry při dobrém výkonu
  • Optimální ergonomie a lehkost
  • Velký výkon v poměru k hmotnosti
  • Bez akumulátoru je produkt nepoužitelný
  • Nemožnost uchycení vrtáku průměr 1mm bez dokoupení hlavice

rhodis39630. října 2025

Lehkost a obratnost...

pavelhlavac2. září 2025

Malé rozměry a vysoký výkon

pancatom867. května 2025

Velký výkon, malá hmotnost a kvalitní zpracování

Vrtačku denně používám na střeše a lehké tesařské práce.Hodně muziky za rozumné peníze.

pavel.vranesic28. ledna 2025

ověřená kvalita a spolehlivost,

nemožnost uchycení vrtáku průměr 1mm, musel jsem si dokoupil menší hlavici

Václav22. prosince 2024

Jelikož mi dochází aku vrtačka a šroubovák Makita DF331DSME a po problémech sní jsem se rozhodl pro Dewalt DCD 800NT bez aku. Jelikož již mám 5 ks tohoto nářadí a jsem sním velice spokojen jelikož je velmi spolehlivé. Mám již čtyři akumulátory takže jsem volil bez aku. Vrtačka je lehká a dostane se sní do stísněných prostor. Používám ji hlavně pro práci se dřevem na vrtání a šroubování. Pěkně sedí v ruce.

Vrtačku a šroubovák Dewalt DCD 800NT rozhodně doporučuji. Záleží jak kdo bude se strojem zacházet. Pokud slušně tak vydrží dlouho.

vladimir.venecek3. října 2024

točivý moment , spolehlivost, vytrvalost, již vlastním akumulátor

Registrovaný uživatel28. června 2023

Velmi slušná kvalita v poměru k ceně. Líbí se mi malé rozměry při dobrém výkonu.

Registrovaný uživatel31. března 2023

Síla- točivý moment resp. nastavení rychlosti otáček. Možnost úplně vypnout osvětlení. Pro mě optimální ergonomie.

Registrovaný uživatel24. února 2023

žádné, velmi zmatená nabídka

výrobek je bez aku k ničenu