Lehkost a obratnost...

DeWALT DCD800NT je podle recenzí spolehlivý a výkonný nástroj s kvalitním zpracováním a ergonomií. Vyniká vysokým točivým momentem a malými rozměry při zachování výkonu. Uživatelé, kteří již vlastní akumulátory, ocení jeho efektivitu, ale bez aku je produkt nepoužitelný.
Lehkost a obratnost...
Malé rozměry a vysoký výkon
Velký výkon, malá hmotnost a kvalitní zpracování
Vrtačku denně používám na střeše a lehké tesařské práce.Hodně muziky za rozumné peníze.
ověřená kvalita a spolehlivost,
nemožnost uchycení vrtáku průměr 1mm, musel jsem si dokoupil menší hlavici
Jelikož mi dochází aku vrtačka a šroubovák Makita DF331DSME a po problémech sní jsem se rozhodl pro Dewalt DCD 800NT bez aku. Jelikož již mám 5 ks tohoto nářadí a jsem sním velice spokojen jelikož je velmi spolehlivé. Mám již čtyři akumulátory takže jsem volil bez aku. Vrtačka je lehká a dostane se sní do stísněných prostor. Používám ji hlavně pro práci se dřevem na vrtání a šroubování. Pěkně sedí v ruce.
Vrtačku a šroubovák Dewalt DCD 800NT rozhodně doporučuji. Záleží jak kdo bude se strojem zacházet. Pokud slušně tak vydrží dlouho.
točivý moment , spolehlivost, vytrvalost, již vlastním akumulátor
Velmi slušná kvalita v poměru k ceně. Líbí se mi malé rozměry při dobrém výkonu.
Síla- točivý moment resp. nastavení rychlosti otáček.
Možnost úplně vypnout osvětlení.
Pro mě optimální ergonomie.
žádné, velmi zmatená nabídka
výrobek je bez aku k ničenu