Recenze DeWALT DCB115

Multinabíječka akumulátorů Dewalt XR Li-Ion s napájecím napětím 10, 8 V, 14, 4 V a 18 V doba nabití akumulátoru s kapacitou 2, 0 Ah - 30 minut. Možnost připevnění na zeď, diagnostický systém s indikační LED diodou informuje o stavu nabití baterie, inteligentní nabíječka nastavuje nabíjení v závislosti na typu baterie, čímž prodlužuje její provozní životnost. Kompaktní design pro snadné skladování.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 8 recenzí pomocí Seznam AI

Nabíječka DeWALT DCB115 je podle recenzí spolehlivá a výkonná, vhodná i pro profesionální použití. Uživatelé oceňují její schopnost nabíjet baterie efektivně a bez problémů. Za zmínku stojí i její cenová dostupnost a praktická možnost upevnění na zeď.

• Dobře nabíjí
  • Spolehlivý výkon
  • Dostačující pro profesionální použití
  • Možnost připevnit na zeď
  • Dobrá cena
  • Zákazníci neuvedli žádná negativa.

Registrovaný uživatel8. března 2025

Jsem spokojen doporučuji všem děkuji

Registrovaný uživatel6. září 2023

Nízká cena

Registrovaný uživatel12. srpna 2023

Nabíjí docela rychle, baterie 5A nabita za 45 minut. Možnost připevnit na zeď.

Velmi dobrá.

Registrovaný uživatel23. února 2023

Základní nabíječka je naprosto dostačující.

Registrovaný uživatel22. září 2022

Dobrá cena

Dobrá nabíječka za dobré peníze.

Registrovaný uživatel12. září 2022

Tento produkt jsem si vybral jako doplněk k aku šroubováku DeWalt DC 785, který jsem dostal od kamaráda bez baterie a nabíječky. Tento stroj jsem musel napřed opravit. (výměna spáleného rotoru). S vaším akumulátorem pracuje šroubovák bez chyby. Mám však jednu připomínku. De Walt je profesionální značka, z mého řemeslnickho pohledu doporučuji žádný takovýto stroj tzv.netestovat. (nepřekračovat jeho výkonové schopnosti)

Žádné zápory nevidím.

S akumulátorem a nabíječkou jsem spokojen.

Registrovaný uživatel13. listopadu 2021

Je to prostě Dewalt, vše funguje jak má

Registrovaný uživatel24. srpna 2020

Dobře nabiji