Pneumatické kladivo Recenze DeWALT D25144K

Recenze DeWALT D25144K

Ideální pro vrtání kotevních a montážních otvorů do betonu a zdiva s průměrem od 4 do 28 mm. Zrušení otáčení umožňuje lehké sekací práce v cihlách, měkkém zdivu a občas v betonu. Systém aktivní regulace vibrací s plovoucí zadní rukojetí zaručuje malé vibrace nářadí a větší komfort obsluhy. Vypnutí rázů umožňuje vrtání do dřeva, oceli a keramiky a také šroubování Mechanická spojka eliminuje náhlé…

PG20. listopadu 2025

Pracuji na stavbě s kamenem, cihlou, vrtání i s korunkou, sekání a stroj vše zvládá s rezervou.

Zatím opravdu nemám negativní postřeh či zkušenost.

Za mě bomba a mohu doporučit. P

Registrovaný uživatel11. října 2023

Neskutečný dříč-starý přístroj jsme měli 9 let, kdy odvrtal několik věnců pro instalaci závitových tyčí pro kotvení pozednic-vždy bez přestávky. Provedeno několik lehčích bouracích práci -osekávaní omítek, bourání starého zdiva a příček. Používáno ve stavební firmě s velkým využitím. Vrtání děr do dřevěných sloupků průměr 28mm

Po celou dobu užívání starého přístroje jsme žádné nenašli, tak jsme si po 9-leté službě starého přístroje koupili tento nový totožný.

Registrovaný uživatel12. listopadu 2021

Jednoduchost a síla

Váha

Převažují klady a hodně.

Registrovaný uživatel15. května 2021

Vyzkoušená značka a rychloupínací hlava k tomu.