Zádový systém snad jediný možný, pevný a uzpůsobený pro holky
Předchozí batoh z té samé řady dosloužil (a odsloužil fakt hodně) a prostě jsem na trhu nenašel lepší, než tento.
Parametrem byla velikost cca 30l, pevný zádový systém, ale žádné nevyhovující sťky na zádech a tak.
Bonus je fajn kapsy, pořadník a u zad pouzdro na picí vak používám na laptop :)
Přichycení helmy je pěkný nápad, ale člověk se uchycením dost navzteká, pak se helma stejně sama časem uvolní. A hlavně dost z batohu trčí. Je asi moc malý na helmu. Na ulustrativním obrázku je asi nějaká menší (dětská?). Na uchycení helmy asi lepší systém z batohu v modelu bez "SL"
Uchycení brýlí se mi také nepovedlo moc prakticky používat. Ale nad uchycením je reflexní proužek, na kterém vždy brýle visely u předchozího modelu, u tohoto asi také :)
JO a sice fajn bederák, ale u takto malého batohu by měl být odpínací, protože po městě ho fakt nevyužijete a pak vám plandá na zadku jak krovky broučka
Výborný zádový systém, pro holky. Vejde se vše co potřebuje i matka s dítětem. Škoda že nemá praktické gumicuky, nebo jiné chytače původně zamýšlené na helmu, kam se vždy dobře dá bunda děcka, nebo tak.