Prostorný batoh

Pohodlné nošení
Spolehlivý batoh, na celodenní výlet ideální
- kvalitní zpracování
- dvě bederní kapsy
- kapsa na mobil na zádech s přístupem z boku
- pláštěnka
- obousměrný zip
- proti minulé generaci chybí poutko na blikačku
- proti minulé generaci mělčí síťované kapsy uvnitř horní kapsy batohu
- proti minulé generaci chybí stříbrnošedá barva (nemám rád černou barvu)
Batoh jsem koupil jako náhradu za předchozí generaci Trans Alpinu, který dosloužil. Jsem konzerva, tak mi asi nejvíc vadily mělčí síťované kapsy uvnitř horní kapsy. Musím vymyslet a zvyknout si na jinou organizaci předmětů v nich. A nemám rád černou barvu, proto mi vadí, že v nabídce barev chybí předchozí stříbrnošedá. Jinak ale samozřejmě perfektní batoh. Už bych si asi těžko zvykal na batoh bez dvou bederních kapes a hlavně bez snadno přístupné kapsy na mobil.
Perfektně sedí na zádech i při zvýšené pohybové aktivitě, super zádový systém. Zatím tři celodenní aktivity v horách a maximální spokojenost.
Kvalitní batoh který nezklame. Prostě na Deuter je spoleh.
Spoustu praktických kapes. Velká spokojenost.
Vyhovuje zádový systém a kvalita materiálu a zpracování. Ani nevím, že ho mám na zádech
Skvělé provedení - materiál, zpracování, barvy,..., velmi dobře promyšlený i pro náročného cyklistu.
Skvělý batoh
Batoh koupen v krátké době již podruhé. Značku znám a mám ji v oblibě.
Vyhovuje mně velikost a vychytávky na batohu.
Prostě batoh, tak akorát na denní výšlapy i pro dva. :-)
Kvalitní materiál, kvalitní provedení, praktický úložný prostor, propracované zádové odvětrávání.
Oproti předchozí starší verzi má tento batoh vyšší zádovou plochu, tím se batoh jeví větší a pro mě osobně tím méně praktický.
Spĺňa požiadavky, dobre sa nosi, v pohode aj po 100km cukloture!
Vhodny aj na pešiu turistiku.
Prepracované detaily.
Optimální velikost, velice pěkné a praktické zpracování s mnoha kapsami, kvalitní materiál, zádová část dobře odvětraná a velmi pohodlná (i při větším zatížení) batohu, a to i při jízdě na kole. Zkrátka bezva rodinný cyklobatoh. Jedna z mála značek, která si i dnes stále drží vysokou kvalitu. I přes vyšší cenu mohu jen doporučit!
Vyšší cena, se kterou jsem ale počítala.
Rozhodně doporučuji!