Recenze Deuter Giga EL 32 l

Batoh do práce, do školy nebo jen tak do města. Giga je připraven přenést vaši elektroniku, lejstra i svačinu. Disponuje voděodolným materiálem, který je navíc PFC free. Batoh má zádový systém Airstripes a polstrované ramenní popruhy.

Registrovaný uživatel12. června 2022

Prostorný, lehký

Registrovaný uživatel11. ledna 2020

prostorný pevný dobře se nosí

parádní batoh

Registrovaný uživatel30. října 2019

Jsem po operaci ploténky,proto jsem hledal batoh s pevnými zády a tenhle splňuje vše,co jsem očekával.Je to nejlepší batoh,co jsem kdy měl..jedním slovem perfektní.Měřím 196cm..Ač nevypadá,je hodně prostorný,zpracování je kvalitní a má sundávací bederní pás,který já po městě nevyužiji..takže 100 procent ode mě

Pokud hledáte kvalitní batoh za rozumnou cenu,neváhejte a kupte tento

Varianta Midnight/Navy
Registrovaný uživatel16. září 2019

Batoh slouží synovi jako školní batoh za základní školu. Je prostorný i s výhledem na střední školu. Batoh má rovněž dostatečný počet kapes na klíče, kartičky, mobil...

Registrovaný uživatel15. srpna 2019

Prostorny batoh se spoustou kapes. Vhodny do skoly pro studenta. Polstrovana zada. Dlouha zivotnost.