turistický batoh Recenze Deuter Aircontact 55 + 10 l

Recenze Deuter Aircontact 55 + 10 l

Deuter Aircontact patří k nejoblíbenějším batohům s větším objemem této německé značky. Na trhu jsou již dlouho a díky nejrůznějším inovacím, prvotřídní kvalitě, funkčním prvkům a špičkovému zádovému systému se stále drží na vrcholu žebříčku nejlepších krosen a batohů na delší cestování. Nové modely Aircontact jsou dokonce až o 15 % lehčí než jejich předchůdci, což svědčí o neustálém progresu a…

Registrovaný uživatel9. března 2023

Perfektní pevná zádová konstrukce. Spousty prostoru. super rozepínání z přední strany batohu ( ideální pro uložení vrchních vrstev oblečení).

Varianta Midnight Navy
Registrovaný uživatel9. září 2022

Kvalita deuter, přední nandavani

Nic moc prezky a víko.

Varianta Midnight Navy
Registrovaný uživatel23. února 2021

víc než 10 let jsem měl stejný batoh, maximální spokojenost a teď dosloužil. Koupil jsem proto stejný. Měl jsem více batohů od různých výrobců, ale tento Deuter je nejpropracovanější a nejpohodlněji se v něm nosí i těžký náklad.

za skoro 15 let jsem na žádný zápor nepřišel - snad jen boční stahovací řemínky by mohly být delší, aby se tam vešla i tlustá role zimní karimatky.

Superbatoh.

Registrovaný uživatel29. srpna 2019

Super cena/výkon. Dobrý zádový systém, akorát velký.

Registrovaný uživatel18. srpna 2019

Splnil očekávání, nemám co vytknout.