barva na kov Recenze Detecha Tlumex Plast Plus 8146104 4 kg černý

Recenze Detecha Tlumex Plast Plus 8146104 4 kg černý

Detecha Tlumex Plast Plus je vysoce odolný asfaltový antikorozní nátěr s izolačními a tlumícími vlastnostmi. Nátěr je tixotropní, trvale elastický, za vyšších teplot mírně lepivý. Odolává vodě, povětrnostním vlivům, UV záření a účinkům veškerých posypových materiálů. Lze jej nanášet v silné vrstvě bez nebezpečí stékání.

Registrovaný uživatel11. února 2023

Dlouhodobá zkušenost a jsem s ním velice spokojený.

Registrovaný uživatel29. srpna 2021

Koupil jsem na opravu lepenkové střech chaty (popraskaná lepenka), aplikoval jsem dvě vrstvy.

Neznám nic lepšího na starou lepenkovou střechu. Funguje perfektně.

Registrovaný uživatel19. října 2020

působí jak má.Spokojenost

trochu lepí

Registrovaný uživatel1. června 2020

Výborný produkt na bázi asfaltového nátěru. Souvislá vrstva uzavře a nepropustí vodu. Obával jsem se škodlivosti, zda nepropuští nějaké karciogeny, či závadné produkty škodící rostlinám a stromoví. Zdá se že je absolutně neškodný.

Neshledal jsem zatím žádné.

Potřísní-li se při práci člověk na kůži, nebo oděvu, dá se dobře odstranit i benzínem, který jej rozpouští. Uvidíme, jak se bude chovat za vysokých teplot na slunci. Doporučuji ale všem, komu korodují zevnitř nádrže, sudy aj..... perfektní. Překvapila mě i poměrně malá spotřeba na plovhu na kov. U dřeva je ovšem větší jako savý materiál.