barva na zeď Recenze Detecha Detakryl Protiplísňový sněhobílý 5 kg

Recenze Detecha Detakryl Protiplísňový sněhobílý 5 kg

Sněhobílý biocidní malířský nátěr do interiéru disponuje výrazným protiplísňovým účinkem. Velmi dobře zakrývá skvrny, je paropropustný, za sucha otěruvzdorný. Lze tónovat běžnými tónovacími malířskými barvami. Působí preventivně proti napadení plísněni a řasami.

s.dusinka1. září 2025

Je skvělý, loni jsem vyzkoušela jen na část okolo oken a přes zimu super, žádná plísen,tak letos celé stěny co jsou okolo oken... doufám ,že mě nezklame....

Super.... nemá chybu

franta.kubu9. dubna 2025

zatím je to krátká doba od použití.

Jiří12. května 2024

Splňuje plně mé očekávání - je opravdu bílý. Jestli bude i protiplísňový ukáže čas.

Zatím jsem spokojen.

danykoudas24. března 2024

První nátěr.

Registrovaný uživatel7. října 2023

První použití - 100% spokojenost

Registrovaný uživatel29. července 2023

Barvu jsem vybral jako nátěr na provedené ošetření zdi přípravkem Detastop. Má vynikající krytí předchozích nátěrů a, pokud mohu posoudit po použití minulého roku v jiné místnosti, tak skutečně efektivně zabraňuje opakovanému vzniku plísně.

Dobrý pomocník.

Registrovaný uživatel14. června 2023

Nejlepší na plíseň.

Registrovaný uživatel12. března 2023

zatím velká spokojenost, krásně kryje

Koupili jsme na doporučení známých, aplikováno na postižené zdivo nedávno, jak bude malba proti plísni účinná zatím nemáme ověřeno. S nátěrem jsme byli velmi spokojeni.

Registrovaný uživatel7. března 2023

Před malbou Detakryl protiplísňový používám pro likvidaci plísně přípravek Detastop (likvidátor plísně). Tato kombinace se mi osvědčila - používám ji už více let - na dlouhou dobu dokáže zabránit vzniku další plísně. Kromě toho se s Detakryl protiplísňový dobře pracuje a také dobře kryje.

Registrovaný uživatel20. března 2021

Opravdu funguje proti plísni