barva na zeď Recenze Detecha Detakryl Protiplísňový sněhobílý 2,5 kg

Recenze Detecha Detakryl Protiplísňový sněhobílý 2,5 kg

Sněhobílý malířský nátěr do interiéru s obsahem biocidů Detecha Detakryl velmi dobře zakrývá skvrny, je paropropustný a za sucha otěruvzdorný. Lze jej tónovat běžnými tónovacími malířskými barvami. Nátěrový film je ošetřen biocidními látkami proti napadení plísněni a řasami. Malířská barva do interiéru disponuje výrazným protiplísňovým, antibakteriálním a algicidním účinkem.

Registrovaný uživatel24. července 2023

Dobrá zkušenost, funguje, přes zimu se neobjevila plíseň v rohu pokoje, kde předtím bývala. Doporučuji v kombinaci s Detastop.

Registrovaný uživatel29. května 2023

Dobře zakrylo fleky na zdi a snad bude i fungovat proti plísni to zatím nemohu posoudit. Dobrá práce s barvou.

Kyblík po otevření byl plný sotva do poloviny váha 2.25 kg i s kyblíkem i když mělo být 2.5 kg pouze barvy , ale naštěstí to stačilo i tak.

Obchod doporučuji a také doporučuji si v obchodě zkontrolovat zda je zboží v pořádku. Ale to asi chyba obchodu nebyla asi chyba už od výrobce.

Registrovaný uživatel5. února 2023

naprosto dokonalé

Registrovaný uživatel8. prosince 2021

Výborný. Dobře kryje,roztírá. Jsem spokojen.

Dobrý výrobek. Doporučuji.

Registrovaný uživatel20. října 2021

skutečně zakrývá, je perfektně bílý, není znát, když natřete jenom kousek a splyne s okolím.