snad pomůže

Gel Dermacol Slim My Body je podle recenzí účinný v zpevnění a zlepšení vzhledu pokožky, ale jeho zeštíhlující účinky se liší podle uživatele. Většina oceňuje příjemnou konzistenci a vůni, někteří však zmiňují vysokou cenu a rychlou spotřebu. Pro viditelné výsledky je potřeba pravidelné a dlouhodobé používání.
snad pomůže
Příjemný krem
Má supět ucinek
Nezhubnu o jednu velikost (to jsem ani nečekala), ale kůže na stehnech vypadá líp. Užívám opakovaně.
Krásně voní
Nic moc účinek
Jsem na zacatku
Zatím v pohodě
Mám príjemnú a jemnú pokožku po použití gélu
příjemný gel, který funguje
původně jsem chtěla gel Perfectslim od firmy Loreal, který už mám vyzkoušený a je perfektní, ale byl vyprodaný
Dermacol se lépe vstřebává a má hezkou vůni
Příjemně voní, zpevní pokožku.Velký rozdíl bude vidět pravděpodobně po dlouhodobějším užívání. Pěkně se roztírá a pokožka nezůstává mastná.
Pokožka je více vypnutá, hydratovaná. Dobrá cena.
Zeštíhlení jsem nepozorovala, ale ti ani u mnohem dražších přípravků od jiných firem.
Průměrný produkt, zeštíhlení hsem nepozorovala, možná je potřeba používat dlouhodobě.,
Používám dlouhodobě a jsem spokojena
Opravdu zpevňuje. Nutno používat pravidelně a dlouhodobě.
Super. Roztíratelný, vstřebatelný.
příjemně voní
nefunguje
Po týdnu aplikace viditelné výsledky.
za mě super
příjemný, lehký krém
nejsem menší "až o jednu velikost", jak se píše na obalu
hladká a napnutá kůže
Rozhodně krásně voní. Jinak nemohi více sdělit, teprve zkouším. Děkuji!
Funguje! Příjemná konzistence a vůně. Spokojenost, kupuji opakovaně.
Uvítala bych balení s pumpičkou.
Funkční produkt za příznivou cenu, mohu doporučit.