Péče o rty Recenze Dermacol Kiss & Sleep Lip Mask 12 g bílá čokoláda

Recenze Dermacol Kiss & Sleep Lip Mask 12 g bílá čokoláda

Dermacol Lip Mask Kiss & Sleep je noční maska na rty, která se zaměřuje na intenzivní hydrataci a regeneraci rtů během spánku. Tento produkt je ideální pro ty, kteří trpí suchými a popraskanými rty a hledají řešení, které poskytne dlouhodobou péči. Maska má příjemnou vůni bílé čokolády a obsahuje anti-age složky, které pomáhají vyplňovat jemné vrásky a zanechávají rty hebké a vláčné. Díky…

d.vosicka4. prosince 2025

Příjemná konzistence

čekala jsem od ní více regenerace a hydratace rtů

Jsou i lepší výrobky na této bázi

Nina8. června 2025

Příjemná maska na noc

kralova.zdenka26. května 2025

Ráno super vláčné rty ,nejsou suché.

Registrovaný uživatel5. května 2025

Příjemný, zvláčňující.

juliegorbacova15. března 2025

- příjemná - dobře voní - dlouho vydrží - hydratuje

- trpím na hodně suché rty, takže ji používám spíš ráno, protože po probuzení jsem měla zase suchou pusu

- vzhledem k tomu, že mám hodně suché rty, není pro mě maska vhodná na užívání přes noc. když si jak však dám před odchodem do práce, několik hodin nemusím nic řešit

Registrovaný uživatel9. února 2025

Opravdu funguje, krásně vyhladí rty. Dříve jsem se budila se suchými a občas i popraskanými rty, to při používání této masky nehrozí. A krásně voní.